BGRegistar.com

ИН ВИТРО КЛИНИКА МАЛИНОВ

Информация

ИН ВИТРО КЛИНИКА МАЛИНОВ

Клиника Малинов е със седалище град Софиябул. Гоце Делчев 46.

 

Развива своята дейност в областта на медицината.

 

Клиниката предлага широк спектър от терапевтични процедури, като ин витро процедурите.

 

Благодарение на съвременните технологии, вече има медицински процедури като ин витро, осъществявани от специализираните ин витро клиники, като клиника Малинов, където помагат на двойки да се радват на собствено дете.

 

Идеята за създаването на  клиника се заражда в средата на 90 -те години на миналия век. Работата през изминалите години в големите столични болници дават на екипа от висококвалифицирани специалисти достатъчно професионален опит. Затова решават да открият собствено болнично заведение, в което да вложат своята вяра и големите си амбиции.

 

Така се създава високоспециализираната клиника, в която екипа достойно упражнява своята професията, прилага своите знания и опит, където не само лекуват пациентите си, но им вдъхват и вяра и кураж.

 

В клиниката се предлагат широк спектър от медицински процедури и услуги, като се използва най - съвременната и модерна апаратурата, благодарение на която се постигат много дори резултати.

 

Екипа от най - добрите лекари, работещи в клиниката се стремят да върнат надеждата у своите пациенти, като им вдъхват вяра за постигане на успешни резултати при леченито. 

Контакти

ИН ВИТРО КЛИНИКА МАЛИНОВ

София, бул. Гоце Делчев 46
029655711