BGRegistar.com

И.Н.А.-Трейдинг ООД

Информация

И.Н.А.-Трейдинг ООД - машини и оборудване за шивашката промишленост

И.Н.А.-Трейдинг ООД е динамично развиваща се, пазарно ориентирана компания учредена през 1991 година със седалище град София.

 

В годините фирмата се е наложила и утвърдила на българския пазар като една от водещите търговски фирми, предлагаща машини и оборудване за шивашката промишленост в България. Ежедневно се стреми да отговори на търсенето на българския потребител и максимално да го улесни, предлагайки решения за всеки бизнес, спазвайки принципите в дейността си - лоялност, коректност и взаимно доверие.

 

Първоначално дейността на дружеството е насочена в продажбата на употребявани шевни машини и резервни части за тях. В следствие на променящите се тенденции и изисквания на българския пазар, И.Н.А.-Трейдинг ООД разширява дейността си предлагайки ново качествено оборудване и широка гама от спомагателни и основни материали.

 

На българския пазар дружеството представлява редица водещи, реномирани фирми и е изключителен представител за България на:

 

JUKI, Япония -  един от световните лидери в производството на индустриални шевни машини;

 

YKK,  Япония - световен производител на ципове - пластмасови и метални, делими и неделими, богата цветова гама. Производител и на лента тип велкро.

 

Германската фирма STOCKO принадлежи към групата та YKK. Произвежда и предлага метални копчета, капси, токи, катарами и аксесоари за обувната и кожено - галантерийната промишленост.

 

Human Solutions Assyst, Германия - лидер в производството на CAD софтуерни системи за шивашката, автомобилната, мебелната и кожарската индустрии;

 

BULLMER, Германия - производител на висококачествено оборудване за кроене;

 

Permess International, Нидерландия - водеща фирма, производител на подлепващи материали.

 

TREVIL, Италия - утвърден производител на гладачно оборудване.

И.Н.А.-Трейдинг ООД - машини и оборудване за шивашката промишленост

 

За времето на своето съществуване И.Н.А.-Трейдинг ООД  се е превърнала в синоним на надежден и отговорен партньор, на високо качество и стандарти в текстилния бранш. Фирмата предлага добър сервиз с отлични специалисти, разполага с голям склад с машини, резервни части и материали, собствен транспорт и това я прави гъвкава при доставките и решаването на възникналите технически проблеми.

 

Контакти

И.Н.А.-Трейдинг ООД

София, ж.к. Младост 4, Околовръстен път 253
029745240
029745230