BGRegistar.com

И.Н.А. Трейдинг ООД

Информация

И.Н.А. Трейдинг ООД е динамично развиваща се, пазарно ориентирана компания учредена през 1991 година със седалище град София.

 

 

Наложила и утвърдила се на българския пазар, като една от водещите търговски фирми, предлагаща машини и оборудване за шивашката промишленост в България.

 

Стреми се да отговори на търсенето на българския потребител и максимално да го улесни, предлагайки решения за всеки бизнес, спазвайки принципите в дейността си - лоялност, коректност и взаимно доверие.

 

Първоначално дейността на дружеството е насочена в продажбата на употребявани шевни машини и резервни части за тях. Вследствие на променящите се тенденции и изисквания на българския пазар, И.Н.А. Трейдин ООД разширява дейността си посредством предлагането на ново, качествено оборудване и широка гама от спомагателни и основни материали.

 

Дружеството представлява на българския пазар редица водещи, реномирани фирми. Изключителен представител за България на:

 

JUKI, Япония един от световните лидери в производството на индустриални шевни машини;

 

YKK,  Япония - световен производител на ципове;

 

Human Solutions Assyst, Германия - лидер в производството на CAD и PLM софтуерни системи за шивашката, автомобилната, мебелната и кожарската индустрии;

 

BULLMER, Германия - производител на висококачествено оборудване за кроене и други.

 

От 1991 година ИНА Трейдинг ООД си сътрудничи с Ten Cate PERMESS -  водеща фирма, производител на подлепващи материали.

 

През 1997 година дружеството става представител за България  на YKK, световно известен производител на ципове - пластмасови и метални, делими и неделими, богата цветова гама. Производител и на лента тип велкро.

 

Германската фирма STOCKO принадлежи към групата та YYK. Произвежда и предлага метални копчета, капси, токи, катарами и аксесоари за обувната и кожено - галантерийната промишленост.

 

От началото на 1995 година ИНА Трейдинг ООД започва да предлага продуктите на TRAVEL - утвърден производител на гладачно оборудване. Дружеството притежава изключителните права за продажба на подлепващи преси и резервни части с търговската марка MEYER.

 

Германската фирма ASSYST - BULMER, чиито изключителен представител е ИНА Трейдинг ООД от март 2000 година, е лидер в производството на CAD/CAM системи за шивашката промишленост.

 

Фирмата произвежда и предлага и пълната гама кроячно оборудване. CUCIRINI TRE STELLE се представлява на българския пазар от ИНА Трейдинг ООД.

 

За времето на своето съществуване ИНА Трейдинг ООД се е наложила и утвърдила, като една от най - добрите в своя бранш, търсена и предпочитана, като лоялен и коректен партньор.

Контакти

И.Н.А. Трейдинг ООД

София, ж.к. Младост 4, Околовръстен път 253
029745240