BGRegistar.com

Импринт ЕООД

imprint, imprint еood, албум за медальони от обекти, албум за сувенири от машина за сувенири, дизайнерска машина за сувенири, дизайнерски машини за сувенири от импринт, единственият оператор на машини за сувенири, единственият производител на машини за сувенири, импринт, импринт еоод, импринт русе, класически машини за сувенири от импринт, машини за 3d сувенири, машини за 3d сувенири от импринт, машини за сувенири на туристически обекти, медальони от машини за сувенири, оператор на машини за 3d сувенири, оператор на популярни машини за сувенири, популярни машини за сувенири в българия, производител на дизайнерски машини за сувенири, производител на класически машини за сувенири, производител на машини за 3d сувенири, производител на машини за сувенири, производител на популярни машини за сувенири, производител на стандартни машини за сувенири, производство на дизайнерски машини за сувенири, производство на класически машини за сувенири, производство на машини за сувенири, производство на стандартни машини за сувенири, рекламни 3d сувенири от импринт

Информация

Импринт ЕООД е единственият производител и оператор в България, на известните машини за 3D сувенири в страната.


Машините са изключително атрактивни. Позиционирането им може да е навсякъде в България, туристически обект или място, представляващо интерес.

 
Импринт ЕООД - машини за 3D сувенири

Машините са 2 вида - стандартна и дизайнерска.

 

 

Дизайнерските машини са патентована идея на Импринт ЕООД. Създадени така, че да се вписват в обстановката на конкретния обект. За външния вид на машините няма органичения.

 Стандартните машини са в обикновени кутии, но в различни цветове, усъвършенствани и иновирани през годините.

 


Дизайнерска машина за сувенири - Импринт ЕООД

Изработени от неръждаема стомана, алуминий и плексиглас, за да не ръждясват. 

 

 

 

За да са по-атрактивни машините, металните им части са хромирани и комбинирани с огледала, рекламни светлини, LED осветление и могат да се използват като част от рекламна кампания. Повърхността на лицето им е подходяща за целта.

 

 

 

Всяка машина е оборудвана с 3 заготовки - шаблона за дизайн на сувенира е съобразен с обекта, на който е разположена машината.

 

 

 

 Разполага с инструкция за употреба във вид на текст и видео на LCD екран.

 

 

 


Албум за сувенири от машини за сувенири - Импринт ЕООДМашините често привличат повече клиенти, което е плюс за всеки един обект.

 

 


С машината за сувенири, всеки клиент се сдобива с медальон, който е своеобразна реклама за мястото, на което е разположена машината.

 

 Голяма част от клиентите се стремят да съберат възможно най-много от медальоните на Импринт, затова фирмата произвежда и предлага специални албуми за съхранение на сувенирите.

 

 

 

Албумите могат да се закупят директно от обекта, на който е разположена машината.

 

 

 

За връзка с фирма Импринт ЕООД


Русе 7005, п.к. 77
E-mail: imprint@abv.bg
Управител: Дарин Иванов

 

 

Контакти

Импринт ЕООД

Русе, ул. Никола Петков 4
0895425615