BGRegistar.com

ИМПРИНТ ЕООД

Информация

Импринт ЕООД е единственият производител и оператор, в България, на известните машини за 3D сувенири в страната.


Машините са изключително атрактивни. Позиционирането им може да е навсякъде в България, туристически обект или място, представляващо интерес.

 
Машини за сувенири

 


дизайнерска машина за сувенириМашините са 2 вида – стандартна и дизайнерска. Дизайнерските машини са патентована идея на Импринт ЕООД. Те за създадени така, че да се вписват в обстановката на конкретния обект. За външния вид на машините няма органичения.Стандартните машини са в обикновени кутии, но в различни цветове. Разполагат с LED осветление и могат да се използват като част от рекламна кампания. Повърхността на лицето им е подходяща за целта.


Всяка машини е оборудвана с 3 заготовки - шаблона , за дизайн на сувенира, съобразен с обекта, на който е разположена машината.

 

 

 


албум за сувенири от машини за сувенириМашпините често привличат повече клиенти, което е плюс за всеки един обект.


С машината за сувенири, всеки клиент се сдобива с медальон, който е своеобразна реклама за мястото, на което е разположена машината.Голяма част от клиентите се стремят да съберат възможно най-много от медальоните на Импринт, затова фирмата произвежда и предлага специални албуми за съхранение на сувенирите. Албумите могат да се закупят директно от обекта, на който е разположена машината.

Контакти

ИМПРИНТ ЕООД

Русе, ул. Никола Петков 4
0895425615