BGRegistar.com

Имдо ООД

бългаска млечна компания разград, висококачествени млечни продукти разград, едина от водещите млечни компании в разград, имдо оод, имдо оод липник, имдо оод разград, имдо оод традиционни млечни продукти, мандара село липник, млечни продукти разград, препоръчан производител на млечни продукти разград, препоръчана млечна компания разград, производител на млечни продукти разград, производител на мляко и млечни продукти, производител на мляко и млечни продукти липник, производител на мляко и млечни продукти разград, производител на сирена от чисто мляко липник, производител на сирена от чисто мляко разград, сирене с превъзходен вкус разград, утвъредн производител на млечни продукти, фамилна компания за преработката на мляко липник, фамилна компания за преработката на мляко разград, фирма за млечни продукти разград

Информация

Информация

Имдо ООД - производител на традиционни млечни продуктиИмдо ООД е бългаска компания, учредена през 1999 г. със седалище град Разград.

 

Развива дейност в областта на млечната промишленост. Специализирана в производството на мляко и млечни продукти.

 

Фамилна компания с богат опит в преработката на мляко, съхраниала най - добрите традиции на сиренарството.

 

Имдо ООД е едина от водещите компании, производител на висококачествени млечни продукти, включващи традиционни български млека с различна масленост.

 

Фигурира в регистъра на одобрените изкупвачи на краве мляко, член на Национална асоциация на млекопреработвателите.

 

Мандрата се намира в село Липник, оборудвана с модерна техника за прием и преработка на мляко, обезмаслено и сухо, преработка на млечен концентрат. Капацитетът е шест тона преработка мляко на ден. Производственият цикъл е обвързан с непрекъснат контрол на чистотата и качеството на продуктите.

 

Доставката на млякото се извършва посредством собствен транспорт от категоризирани ферми, отговарящи на европейските стандарти и изисквания на качество.

 

Имдо ООД се стреми да отстоява българската традиция по отношение на качеството и вкуса на бялото саламуреното сирене, което е емблематичен български продукт. Произвежда сирена по определена технология от чисто мляко.


Екипът от висококвалифицирани майстори и технолози проследяват производствения процес, гарантирайки млечни продукти с най - доброто качество.

 

Компанията разполага със собствен хладилен транспорт за извършване на доставки в търговската мрежа.

 

Имдо ООД се стреми да отговори на търсенето на българския потребител и максимално да го улесни предоставяйки голямо разнообразие от млечни продукти с високо качество на достъпни цени, като непрекъснато разширява предлагания асортимент.


Продуктите на Имдо ООД са добре познати и търсени, произведени от екологично чисти суровини и материали. Качеството им е най - важно за потребителите, за да могат да се насладят на млечни продукти, които са запазили вкуса на традиционното българско мляко известно в целия свят като едно от най - добрите.

 

Фирмата се е наложила с доброто име, което е изградено от професионалната работа на хората, които стоят зад това име. Работи на високо, професионално ниво, с точност и коректност на базата на взаймно уважение в отношенията със своите клиенти и партньори.


За успешното развитие на компанията, се грижат собствениците - семейство Мелиха и Даут Осман.

 

Заповядайте, Имдо ООД работи за Вас, за да поднесе на Вашата трапеза най-качествените и вкусни млечни продукти!

Контакти

ИМДО ООД

Липник, ул. Никола Йонков Въпцаров 2В
0887380534