BGRegistar.com

СЛАДКАРНИЦА CARAMEL

Информация

 

 

СЛАДКАРНИЦА CARAMEL е ситуирана в град Плевен, ул. Георги Бенковски № 18-20, зад блок Кооператор.Едно уютно място за развлечения и среща с приятели, приятна обстановка и изискано обслужване. Тук може да опитате уникално вкусни торти, пасти, рула и еклери - собствено производство.

 

 
Изработва луксозни торти, торти за деца, за възрастни, празнични и сватбени торти. Тортите са с фото декори и захарна украса.


Разнообразие от стандартни и нестандартни форми, специално изработени по ваша поръчка и тя да бъде доставена до вашия дом.

 

 
Екип от квалифицирани специалисти, опитни професионалисти, с богата фантазия, ще изработят и превърнат сладките изделия в истински произведения на изкуството.


В СЛАДКАРНИЦА CARAMEL ще се насладите на голямо разнообразие от домашно приготвени торти, безалкохолни и топли напитки. Предпочитано място за провеждане на детски партита, рождени дни и среща с приятели.

 

 

За кратко време СЛАДКАРНИЦА CARAMEL се наложи на пазара с голямо разнообразие от готови предложения за вашия празник, рожден ден, сватба или друго тържество.

 

 


СЛАДКАРНИЦА CARAMEL - уютна и приятна обстановка и обслужването на ниво! 

 

 

 

Контакти

СЛАДКАРНИЦА КАРАМЕЛ

Плевен, ул. Георги Бенковски №18-20
064832067
0896787027, 0896787028