BGRegistar.com

ИКРИС ООД

Информация

ИКРИС ООД

 

ИКРИС ООД е със седалище град София.

 

Развива своята дейност в областта на производството и услугите.

 

Фирмата предлага прозводство, продажба и монтаж на масивни естествени паркети и настилки, външни подови настилки и облицовки.

 

ИКРИС ООД предлага на своите клиенти богат асортимент от дървени подови настилки, включващи традиционен паркет, дюшеме, луксозен художествен и фигурален паркет, и всички аксесоари свързани с тях.

 

Продуктите произвеждани от фирмата, съчетават класика,  уникален стил и изискан дизайн.

 

За времето, през което ИКРИС ООД е на пазара се е наложила и утвърдила, като една от най - добрите в своя бранш, търсена и предпочитана, заради високото качество и голямо разнообразие на цветове и шарки на предлаганите продукти.

 

Фирмата предлага комплесно обслужване, което включва услуги от проектиране до изпълнение, гарантиращо спокойствието на клиентите.

 

Екип от квалифицирани специалисти, работещи във фирмата, с голям опит и стаж, гарантират за бързината и високото качество на извършваните услуги.

 

ИКРИС ООД е доказан професионалист в изработката на настилки от естествен дървен материал приложим в интериора и екстериора на сградите. 

 

Екипът от професионалисти изготвя за всеки клиент, уникален, специално разработен проект, съобразен с неговите желания и възможности. Основното предимство е, че цикълът за изработване на даден проект е изцяло затворен, включващ услуга от скициране до напълно завършен продукт, както и грижа по подръжката на съответната настилка.

 

 

Контакти

ИКРИС ООД

София, кв. Илиянци, ул. Махония 5
028381034
0888343908