BGRegistar.com

ИЗОТЕМП ООД

Информация

ИЗОТЕМП ООД

Изотемп ООД е създадена през януари 2010 година със седалище град София.

 

Предмета на дейност е проектиране, доставка, монтаж, изработване и сервизна поддръжка на вентилационни, климатични и отоплителни инсталации. 

 

Изотемп ООД е сред най - бързо развиващите се млади фирми в бранша, с екип от професионалисти, структурирани в следните отдели:

 

Търговски отдел - извършващ общи консултантски услуги свързани с проектирането на вентилационни, климатични и отоплителни инсталации, изготвянето на оферти, изпълнението на договори както на частни лица, така и на корпоративни клиенти.

 

Отделът се занимава и с разработване на проекти за вентилационни, климатични и отоплителни инсталации на хотели, промишлени комплекси, административни и жилищни сгради, еднофамилни жилищни къщи и апартаменти.

 

Производствена дейност - Фирмата разполага с обособен производствен цех, специализиран в производството на правоъгълни въздуховоди от поцинкована ламарина, въздуховоди от пресован полиуретан с алуминиевo покритие и складови помещения.

 

От 2008 година производството на правите въздуховоди се извършва посредством автоматизирана поточна линия и машина за безнитово закопчаване на въздуховоди, внос от Турция - http://www.sentemakina.com.tr/. Капацитетът на ден е - 600 квадратни метра готова продукция, доставка до обекта.

 

Монтажна дейност - извършва се от квалифицирани монтажни групи, оборудвани с модерна техника, като всички доставки и монтаж на оборудване се изпълняват качествено и съгласно индивидуалните договорни условия с всеки клиент.

 

Сервизна дейност - поддръжката на климатичната, вентилационна и отоплителна техника се извършва от обучен екип техници.

 

Изотемп ООД е специализирана в извършването на абонаментна поддръжка на ОВК инсталации.

 

Отдел КИПиА - в отдела работят добре подготвени специалисти по сградна автоматизация. Извършват необходимите дейности за контрол на инсталациите, цялостно окабеляване, изработка на електротабла, автоматично и дистанционно управление.

 

За времето на своето съществуване Изотемп ООД се е утвърдила и наложила, като една от най - добрите в своя франш, търсена и предпочитана, като лоялен и коректен партньор.

Контакти

ИЗОТЕМП ООД

София, кв. Враждебна, ул. 46 № 3
0887994689