BGRegistar.com

ИЗЗИДА ЕООД

Информация

ИЗЗИДА ЕООД

 

Иззида ЕООД е фирма със седалище град Бургас.

 

Създадена като еднолична фирма под името ЕТ Иридон през 1990 година с основна дейност довършителни и ремонтни работи в строителството.

 

Разширявайки дейността си, няколко години по - късно фирмата се преобразува в дружество с ограничена отговорност Иридон ЕООД, включвайки в дейността си инвестиране, проектиране, строителство на нови сгради и покупко - продажба на недвижими имоти.

 

През 2004, фирмата е преименувана в Иззида ЕООД и вече двадесет и три години фирмата инвестира и изпълнява дейности свързани с проектиране, строителство, ремонти, довършителни работи, обзавеждане, вътрешен интериор, покупка и продажба на недвижими имоти.

 

Фирмата се развива успешно благодарение на екипа от мениджъри и специалисти с високи професионални качества и опит, печелейки доверие и уважение.

 

Изпълнените от Иззида ЕООД проекти отговарят на европейските стандарти, привличайки много клиенти и инвеститори от Англия, Дания, Испания и Русия.

 

Иззида ЕОО участва в изграждането на голям курортен комплекс в Свети Влас на брега на морето, изцяло собственост на инвеститор от Англия.

Контакти

ИЗЗИДА ЕООД

Бургас, ул. Асен Златаров № 21
056821558
0898606487, 0899976597, 0899110606