BGRegistar.com

ИЗДАТЕЛСТВО ФЮТ

Информация

Информация

 

 

Издателство „Фют”


Книги, с които децата израстват


Издателство „Фют” е сред водещите български издателства. Специализирано е в издаването на книги за деца и работи във всички жанрове и възрастови сегменти на детското книгоиздаване.


Повече от 25 години книгите на издателството са обичани от децата, ценени от родители, педагози и специалисти.


Книгите на издателството са съобразени с характерните особености, възприятията и психологическите потребности на децата от различните възрастови групи. Предназначени са да подпомогнат образователното и личностно им развитие и израстването им като самостоятелни, мислещи и отговорни възрастни хора.


Издателството е дългогодишен партньор на утвърдени европейски и световни издателства, благодарение на което дава възможност на българските деца да се докоснат до най-доброто, което се издава по света, както и до книги, които не могат да се произвеждат в България.


Издателство „Фют” е член на АБК и е носител на множество професионални награди, сред които отличие „Златна книга”, присъдено за принос към българската наука и култура от Съвета за европейска научна и културна общност, Национална награда „Хр.Г.Данов” за най-добро детско издателство, Национална награда за детско книгоиздаване на името на Константин Константинов


Книгите на издателството са налични в книжарниците и книгоразпространителската мрежа в цялата страна. Могат да се намерят и в трите фирмени книжарници в София:


Kнижарница "Фют"
ул. Коста Лулчев 10
Град: София
Телефон : +359899966882

 

Книжарница „Фют”
ул. "Атанас Узунов" 38
Град: София
Телефон : +359899966883

 

Книжарница "Фют"
ул. "Любен Каравелов" 22
Град: София
Телефон : +359 2 981 86 11

 

 

 

 

Контакти

ИЗДАТЕЛСТВО ФЮТ

София, ж.к. Дружба 1, бул. Искърско шосе 7, Бизнес център Европа сграда № 6
028078580, 028078590
028078588