BGRegistar.com

ИЗДАТЕЛСТВО ФЛЬОРИР

Информация

ИЗДАТЕЛСТВО ФЛЬОРИР

Издателство Фльорир е създадено през 1991 година със седалище град София.

 

Фльорир се занимава с цялостна издателска дейност, включваща литературна подготовка, предпечатна подготовка, печат на книги и книгоразпространение.

 

В издателството са отпечатани над триста книги на български и чуждестранни автори с поезия, проза, публицистика, хумор, литература за деца, учебна и научна литература.

 

Книгите на издателство Фльорир можете да намерите в книжарници Хеликон, Труд, Пингвини, Нисим, Българска книга,  в книжна борса Искър, на щанда на Владимир Владимиров - ВНВ Елит, или чрез електронните книжарници в страната.

 

Ако желаете издателство Фльорир ще ви помогне да подготвите и отпечатате своя книга, можете да се обърнете както с конкретна поръчка за дадено печатно издание, така и за съвет в областта на стиловото редактиране, художественото оформление, предпечатната подготовка, книгоиздаването и книгоразпространението.

 

Младите автори могат да кандидатстват за участие в творческия клуб Млади поети и писатели, а любителите на научните мистерии могат да кандидатстват за участие в групата за картотекиране, изследване и интерпретиране на паранормални явления Ергосфера.

 

Важно за любителите на книгите, е че на книжните борси периодично се пускат книги с голямо намаление на цените.

Контакти

ИЗДАТЕЛСТВО ФЛЬОРИР

София, бул. Владимир Вазов, бл. 11 вх. В
028465768
0885733566