BGRegistar.com

Издателство Нов живот

Информация

Издателство Нов живот

Издателство Нов живот

 

В Издателство „Нов живот“ ценим отговорните и предприемчиви личности, загрижени за себе си и за цялото общество и работим за хората, които обичат полезната страна на книгите.

 

Издателство Нов живот е създадено през далечната 1935 година със седалище град София. Вече четири поколения се радват на интересни и практични издания за вярата и християнството, взаимоотношенията, възпитанието, здравословния начин на живот.

 

Християнските книги, които предлагаме, дават отговори на житейски и екзистенциални въпроси и ще ви подкрепят във Вашето личностно и духовно развитие, за да бъдете наистина удовлетворени и пълноценни личности.

 

В здравните ни книги ще намерите практични съвети за здравословен начин на живот, превенция на различни заболявания като хипертония, депресия, главоболие, справяне със стреса и други здравословни проблеми.

 

Книгите за отношенията в семейството ще ви научат как да се радвате на истинско щастие в брака и как да възпитате успешни личности.

 

Най-продуктивният период на Издателство „Нов живот“ започва след 1992 г. Оттогава до днес са издадени над 1000 заглавия.

 

Издателство Нов животПредставителната книжарница на Издателство "Нов живот" се намира в гр. София, ул. Солунска №10.

 

 

Работно време:


понеделник - петък
от 10.00 до 19.00 ч.

Контакти

ИЗДАТЕЛСТВО НОВ ЖИВОТ

София, кв. Враждебна, ул. Осма 49
028406253