BGRegistar.com

ИЗДАТЕЛСТВО НОВ ЖИВОТ

Информация

ИЗДАТЕЛСТВО НОВ ЖИВОТ

Издателство Нов живот е създадено през далечната 1935 година със седалище град София.

 

Занимава с издателска дейност, включваща печат на учебници и българска художествена литература.

 

В издателството са отпечатани много и различни книги на български и чуждестранни автори с поезия, проза, публицистика, хумор, литература за деца, учебна и научна литература. Най - продуктивният период в историята на издателство

 

Нов живот започва през 1992 година, като оттогава до днес са издадени над четиристотин заглавия в различни социални сфери.

 

Издателството се стреми, посредством разпространението на отпечатаните произведения, да предостави на своите читатели полезни и интересни четива в областта на здравето, психологията, етиката и религията.

 

Предлаганата литература дава на читателите практични съвети относно превенцията на редица заболявания, стабилизирането и развитието на отношенията в семейството, възпитанието на децата, както и отговори на много важни житейски и екзистенциални въпроси.

 

Динамиката на времето, в което живеем, изисква от нас адекватна реакция и бързо разрешаване на проблемите на работното място и у дома.

 

Книгите на Издателство Нов живот със съдържащите се в тях принципи и съвети могат да Ви помогнат да се справяте с все по - често срещащите се депресии, преодоляване на стреса, заливащ ни отвсякъде.

 

Могат да ви подкрепят по пътя на Вашето личностно и духовно развитие, за да бъдете наистина удовлетворени и пълноценни личности.

 

Контакти

ИЗДАТЕЛСТВО НОВ ЖИВОТ

София, кв. Враждебна, ул. Осма 49
028406253