BGRegistar.com

Издателство Д-р Иван Богоров

Информация

Издателство Д-р Иван Богоров

Издателство Д-р Иван Богоров

Издателство Д-р Иван Богоров е основано през 2000 година със седалище град София, бул. Цариградско шосе 117.

 

Благодарение на последователната си издателска политика, се утвърждава като водещ издател на специализирана учебна литература.

 

Във фокуса на дейността му е публикуването на учебници и помагала за средните училища от първи до дванадесети клас в областта на хуманитарните и природо - математическите науки, учебници по български език за чужденци, както и художествена литература.

 

Автори и сътрудници на издателството са висококвалифицирани учители и водещи университетски преподаватели.

 

С високото си качество в научно, методическо и полиграфическо отношение продукцията от издателски заглавия намира широк прием не само в страната, но и в много страни по света.

 

Издателство Д-р Иван Богоров е сред водещите български издателства. От основаването си до днес непрекъснато разширява темите на своите издания и застъпва нови области.


Издателска къща Д-р Иван Богоров развива дейност, подчинена на идеята произведенията да бъдат изцяло в услуга на читателите - съвременни, оригинални, вълнуващи и аргументирани.

 

Богатият набор от утвърдени заглавия на издателството, привличат вниманието не само на специалистите, но и на широката аудитория от потребители в България.

 

Издателската къща се стреми, посредством разпространението на отпечатаните произведения, да предостави на своите читатели полезни и интересни четива в различни области - наука, здраве, политика, история и други.

 

Издателство Д-р Иван Богоров е дългогодишен партньор на утвърдени европейски и световни издателства, благодарение на което дава възможност на българските читателите да се докоснат до най-доброто, което се издава по света, както и до книги, които не могат да се произвеждат в България.

 

Богатият набор от учебници, помагала и художествено-научна литература на Издателство Д-р Иван Богоров можете да намерите в книжарниците в град София и страната.

 

Издателството разполага с книжна борса за учебна и учебно - помощна литература, в която се предлагат продукти на над петдесет издателства.

Издателство Д-р Иван Богоров
Издателска къща Д-р Иван Богоров предлага :

 

  • Учебници - от първи до дванадесети клас 

 

  • Помагала - от първи до дванадесети клас 

 

  • Учебници и помагала за чужденци 

 

  • Художествена и научна литература 

 

  • Книга за учителя по безопасност на движението 1-4 клас

 

  • Книга за учителя по безопасност на движението 5-8 клас

 

Контакти

ИЗДАТЕЛСТВО Д-Р ИВАН БОГОРОВ

София, бул. Цариградско шосе 117
028769294
0886410895
028769294