BGRegistar.com

ИЗДАТЕЛСТВО БЪЛГАРСКИ БЕСТСЕЛЪР - НАЦИОНАЛЕН МУЗЕЙ НА БЪЛГАРСКАТА КНИГА И ПОЛИГРАФИЯ ЕООД

Информация

ИЗДАТЕЛСТВО БЪЛГАРСКИ БЕСТСЕЛЪР - НАЦИОНАЛЕН МУЗЕЙ НА БЪЛГАРСКАТА КНИГА И ПОЛИГРАФИЯ ЕООД

Издателство Български бестселър - Национален музей на българската книга и полиграфия ЕООД е създадено през 2001 година от Юлияна Томова, със седалище и адрес на управление град София.

 

Издателство Български бестселър се занимава с цялостна издателска дейност, включваща литературна подготовка, предпечатна подготовка, печат на книги и книгоразпространение.

 

Започва своята дейност с издаване на книги и периодика за България, представящи страната ни пред света.

 

Издава книги от български и чуждестранни автори на български, английски, френски, немски, испански, италиански и руски език с историческа, културна, политическа, научна или друга насоченост с цел популяризиране на българския бит, култура и постижения.

 

Впоследствие издателство Български бестселър разширява своята дейност, като започва издаването на книги във всички области на хуманитаристиката.

 

Български бестселър е издател на Български дипломатически преглед - месечно списание за дипломатически, политически, бизнес, културни и социални събития.

 

В издателството са отпечатани множество книги на български и чуждестранни автори с поезия, проза, публицистика, литература за деца, учебна и научна литература.

 

Издателство Български бестселър се стреми, посредством разпространението на отпечатаните произведения, да предостави на своите читатели полезни и интересни четива в различни области - наука, здраве, политика, история, археология, психология, етнология, етика и религията и други.

 

Разнообразните издания на Български бестселър можете да намерите в книжарниците в град София и страната. 

 

Контакти

ИЗДАТЕЛСТВО БЪЛГАРСКИ БЕСТСЕЛЪР - НАЦИОНАЛЕН МУЗЕЙ НА БЪЛГАРСКАТА КНИГА И ПОЛИГРАФИЯ ЕООД

София, кв. Витоша, ул. Емануил Попдимитров, бл. 1, вх. Б, ет. 2, ап. 11
0898922380, 0877102056, 0898922380