BGRegistar.com

Издателска къща Новата цивилизация ЕООД

атанас панчев директор на издателска къща, библиотека анастасия, библиотека звънтящите кедри, библиотека родово имение, вестник квантов преход, издател на книги за човешкото познание, издателска къща новата цивилизация, ик новата цивилизация, ик новата цивилизация софия, книги за домашното насилие, книги за петър димков, книги на български автори, книги на издателса къща новата цивилизация, книжна борса болид, книжна борса искър, лихвата рак на обществото, мариана праматарова писател поет, най четени книги, никола гигов писател, новата цивилизация, новата цивилизация софия, нови книги, обичани и ценени книги от новата цивилизация, предпочитан произведения от новата цивилизация, предпочитана издателска къща софия, препоръчана издателска къща софия, строители на ноосферата рьорих, учителят пророк на шестата раса, филм искри от вечността, филм мистериите на орфей, филм родово имение любов и мечти

Информация

Издателска къща Новата цивилизация ЕООД

Издателска къща Новата Цивилизация започва своята дейност през 2005 година с националния седмичник Родово имение, чийто правоприемник през февруари 2011 година става вестник Квантов преход.

 

Издателската къща е специализирана в издаването на книги в различни жанрове и възрастови сегменти на книгоиздаването. 

 

Новата Цивилизация е една от водещите, с дейност подчинена на идеята книгите да бъдат изцяло в услуга на читателите - съвременни, оригинални, вълнуващи и аргументирани.

 

Предлага  на вниманието на българския читател книги, ориентирани в различни области на човешкото познание - история, философия, икономика, екология, както и в сферата на изкуството, периодични издания, езотерична литература, парапсихология и художествена литература.

 

С високото си качество в научно, методическо и полиграфическо отношение продукцията от издателски заглавия намира широк прием не само в страната, но и в много страни по света.

 

Богатият набор от утвърдени заглавия на издателска къща Новата Цивилизация привличат вниманието не само на специалистите, но и на широката аудитория от потребители в България и на международния пазар.

 

Издателската къща се стреми, посредством разпространението на отпечатаните произведения, да предостави на своите читатели полезни и интересни четива в различни области.

 

Новата Цивилизация е дългогодишен партньор на утвърдени европейски и световни издателства, благодарение на което дава възможност на българските читателите да се докоснат до най-доброто, което се издава по света, както и до книги, които не могат да се произвеждат в България.


Екипът зает в издателстото е съставен от компетенти специалисти с богат опит - редактори, коректори, печатари, книговезци и други, готови да удовлетворят желанията на потребителите.

 

Атанас Панчев - директор на ИК „Новата цивилизация“ е академик,  Посланик на мира от 07.04.2008 г. - избран на Международна лидерска конференция в гр. Сеул.

 

Множеството заглавия на ИК Новата цивилизация са организирани в няколко библиотеки - Анастасия, Родово имение и Звънтящите кедри.

 

Книгите на ИК  Новата цивилизация могат да бъдат закупени от верига книжарници Хеликон, Ориндж, Сиела, Нанси, Букспойнт, Книжарницата и Нова епоха, както и от книжните борси Болид и Искър.

 

За повече информация по темата на ваше разположение е и сайтът на вестник Квантов преход - kvantov-prehod.org.

 

Издателска къща Новата цивилизация

 

За вестника можете да се абонирате в най - близката поща, каталожният номер е 618.

Търсени и предпочитани заглавия

Издателска къща Новата цивилизация

 

Издателска къща Новата цивилизация

Контакти

ИЗДАТЕЛСКА КЪЩА НОВАТА ЦИВИЛИЗАЦИЯ ЕООД

София, ж.к. Дианабад, ул. Никола Габровски 1, хотел Диана 1, ет. 6, ап. 62, ИК Новата цивилизация
029621685, 029621686
0888693359
029621687