BGRegistar.com

ИЗДАТЕЛСКА КЪЩА БУЛХЕРБА ООД

Информация

ИЗДАТЕЛСКА КЪЩА БУЛХЕРБА ООД

Издателска къща Булхерба е създадена през 1998 година и е едно от първите големи частни издателства в град София.

 

Благодарение на последователната си издателска политика се утвърждава като водещ издател на специализирана литература за градината, дома, семейството и детето.

 

От основаването си до днес издателството непрекъснато разширява темите на своите издания и застъпва нови области.

 

През годините големият брой автори и консултанти - водещи специалисти в своите области, преки участници, авторитетни учени, преподаватели, уважавани експерти в различнии области, както и много от някогашните дебютанти се превърнаха в неизменим списък от личности със запазено място по рафтовете на не една домашна библиотека.

 

Издателска къща Булхерба предлага на своите читатели :


Специализирана литература.


Книги с различна насоченост.


Периодични издания.

 

ПЕРИОДИЧНИ ИЗДАНИЯ

Вестник за градината е със специализирана насоченост към малкото стопанство и прохождащите производители на плодове, зеленчуци и любители цветари.

 

Сътрудници на изданието са именити специалисти в областта на зеленчукопроизводството, овощарството, растителната защита, ландшафта и цветарството.

 

Изданието е изключително достъпно като цена и на неговите страници има разработени постоянни рубрики, които подпомагат читателите в избора им както на растения за дома, така и на растително - защитни препарати за тяхното опазване от болести и вредители.

 

Излиза всяка сряда.

 


Списание Рецепти е двуседмично издание от 28 страници за кулинария, здраве и красота с помощта на природни продукти.

 

Предлага рецепти от българската и чуждестранна кухня, меню за уикенда, за посрещане на гости и семейни празници, за ценители, за сезонно готвене, запознавайки Ви с необятния светът на кулинарното изкуство.

 


Колекция рецепти - месечно списанието, което може да се превърне във вашия пръв помощник в кухнята. То е тематично и ако отделите една полица от семейната библиотека, можете да завещаете на децата си вкусно наследство.

 

 

Контакти

ИЗДАТЕЛСКА КЪЩА БУЛХЕРБА ООД

София, бул. Цариградско шосе 113 А
029752013, 029752024
0899918333
029752004