BGRegistar.com

ИВ ТРЕЙДИНГ ООД - Продукти

Продукти

ИВ ТРЕЙДИНГ ООД

ИВ Трейдинг ООД предлага :

 

Пластмасови опаковки за мед - различни разфасовки - 0,500 кг, 1 кг, 3кг, 5кг,  7,5 кг, 13 кг. и 25 кг.

 

Опаковъчна мрежа - незаменим материал за опаковане на различни земеделски продукти, картофи, зеленчуци, плодове, цитрусови и сушени плодове. 

 

EASYPACK - опаковъчни машини, разработени като идеално допълнение към INTERMAS опаковане с мрежи на продуктите. Собствен дизайн, предлагайки решения в пакетирането.

 

INTERMAS разполагат с различни видове аксесоари, които правят полуавтоматична машина EASYPACK най - гъвкавата и печеливша модулна система за пакетиране на пазара, с до четиридесет торби на минута. 

 

EASYPACK PEDAL - работи с телбод. Тегло - 32 килограма.

 

Мрежи за чесън и лук - екструдираните мрежи се предлагат в различни цветове. Технологията MEMORY позволява на мрежата да бъде стабилна във вертикално положение поставена на щанда.

 

INTERMAT 5944 - Сепаратор с висока степен на защита. Със свойството против приплъзване и мекотата на материала гарантира пълна защита на продуктите с покритие или боядисана повърхност. 

 

Усилена защитна мрежа с размер на отворите 25x25. При правилно експлоатиране се използва в продължение на няколко години. Цвят зелен. 

 

Екструдираните пакетажни мрежи се отличават с висока устойчивост, гъвкавост и здравина. Изключително леки за работа с автоматични, полуавтоматични машини или ръчно пакетиране. Могат да се доставят в различни диаметри, цветове и тегло - гр / мл.

 

Опаковъчна мрежа за плодове и зеленчуци - мрежите се различават по броя на нишките от които са изтъкани и по броя възлите направени в платното. 

 

BIRDNET 800 - полиетиленова защитна мрежа. Номинален размер на отворите 19x19 - за защита на овощни градини, лози, опитни полета, лехи и всякакъв вид земеделски култури, където птиците могат да нанесат щети върху реколтата. Размери - 8х10 и 8х500.

 

FLEXGUARD - предпразна мрежа за дървета. Номинален размер на отворите 3х3. Фина мрежа която обгръщат стеблото на дървото, осигуряваща надеждна защита срещу зайци и сърни. Бърз и лесен монтаж. Цвят черен и бял.


Контакти

ИВ ТРЕЙДИНГ ООД

София, ж.к. Люлин 9, ул.Класова борба № 2 А
028270756
0898523765, 0898666076