BGRegistar.com

ИВ ТРЕЙДИНГ ООД

Информация

ИВ ТРЕЙДИНГ ООД

ИВ Трейдинг ООД е със седалище град София.

 

Предлага широк спектър от опаковки намиращи приложение в редица отрасли на икономиката.

 

Производител и вносител на пластмасови опаковки за еднократна употреба, намиращи широко приложение в хранително - вкусовата промишленост.

 

ИВ Трейдинг ООД е вносител на испански мрежи за селското стопанство - мрежи за засенчване, мрежи за птицеферми, мрежи за краставици, мрежи за защита от птици, мрежи за фиданки, мрежи за пакетиране на плодове и зеленчуци - гаца, мрежи за защита от гризачи, агрил, мулчинг фолио, оградни мрежи и декоративни мрежи.

 

ИВ Трейдинг ООД непрекъснато разширява асортимента на предлаганите продукти според нуждите на клиентите. 

 

ИВ Трейдинг ООД предлага метални кутии за бои, лакове, разредители с възможност за литография, тенекии за пчелен мед и сирене, полипропиленови опаковки за хранителната и химическа индустрия с IML или офсет печат, пластмасови бутилки и туби, термоформовани опаковки за еднократна употреба, мрежи за опаковане на плодове и зеленчуци, мрежи за сянка, мрежи против птици, мрежи за защита от птици. Индустриални протектори и сепаратори за машиностроенето.

 

Благодарение на голямото разнообразие от опаковки на ИВ Трейдинг, се дава възможност на клиентите да изберат най -подходящата за техните нужди опаковки.

Контакти

ИВ ТРЕЙДИНГ ООД

София, ж.к. Люлин 9, ул.Класова борба № 2 А
028270756
0898523765, 0898666076