BGRegistar.com

ИВЕНТАС

Информация

ИВЕНТАС

Адрес: София, бул. Симеоновско шосе 130, ет.1 – офис, партер - шоурум Телефони офис: 02 955 51 15 / 02 955 51 16 / 0899 18 33 50 Телефон шоурум: 0898/ 62 66 34 Email: office@iventas.bg URL: ИВЕНТАС
ИВЕНТАС е фирма, която предлага продукти за:
Кърмене, хранене с шише, подготовка за хранене, хранене на малки деца, здраве и наблюдение, залъгалки, чанти, активни гимнастики, играчки, колички, столчета за хранене, столчета за кола, принадлежности за туризъм, аксесоари, грижа за кожата, кошари и шезлонги, хигиена, арт спомени, комплекти.
Както и следните продуктови марки: Baby Art, Hoppop, Mutsy, Philips AVENT, Phil & Teds, Tiny Love, Playgro, Philips Sonicare, My Playmat и Bio G.
 
 
Бременността и първите месеци след раждането са период на вълнения и предизвикателства, когато е добре да знаете, че има кой да Ви даде съвет за Вас и Вашето бебе. От 1984 година AVENT проектира и произвежда продукти, които са вдъхновени от природата и се разработват след обширни изследвания и клинични тестове. Като нова част от Philips Group, Philips AVENT ще продължи да произвежда иновативни решения, които правят храненето и грижата за здравето на Вашето бебе по-лесни.
 
 
 
За Tiny Love предлагането на възможност да създадете изключителна среда за развитието на бебето си е много повече от текуща мисия, това е страстта, която ни води при всичките ни начинания. Компанията Tiny Love се стреми постоянно да подобрява позицията си на пазара, като e първият производител на играчки, който познава последните открития в областта на детското развитие и ги преобразува в привлекателни интерактивни играчки, които възпитават уменията и карат детето да играе с удоволствие.

 
Целта на phil&teds е да изградим голяма и стабилна компания на пазара за детски стоки, като търсим изключителния принос на нашите първокласни кадри. Ние наемаме на работа най-добрите хора, които можем да намерим и ги подкрепяме, за да успяват, като ги възнаграждаваме с нови възможности за реализация и уникални култура и атмосфера на работа, смес от:
  •  Дизайн на продуктите, който е вдъхновен еднакво от клиентите, конкуренцията и търговците;
  •  Маркетинг на нашите марки с помощта на превъзходното прилагане на POS материали, интернет, каталог, обучения за търговци и самите продукти;
  •  Партньори от веригата ни за доставка, които подкрепят нашите активности с висококачествена, надеждна, навременна продукция на прилична цена;
  •  Твърда търговска дисциплина.
 
 
Представяме на Вашето внимание оригиналната белгийска марка BABY ART – чудесна идея за прекрасен подарък. Създателят й, Кристоф Верлинден, е стрелял право в целта от самото начало: търсенето на идеални отпечатъци и отливки на бебешките крачета и ръчички било огромно. Всеки родител искал да запази като спомен нещо оригинално и съкровено от бебето си - произведение на изкуството, нещо уникално и единствено. Още повече, повечето родители търсят оригинален подарък за кръстниците и роднините на бебето.

Идеята BABY ART съществува в редица „направи-си-сам” комплекти, с които всеки горд родител може да създаде точен и много детайлен отпечатък на ръчичката или крачето на бебето си, или дори на бременния корем на мама. 22-та варианта на комплекти BABY ART „направи-си-сам” са 100% изпълними, от най-високо качество и напълно безопасни за бебето. Триизмерна отливка, двуизмерен отпечатък, перфектна отливка на бременния Ви корем, оригинален фото албум и дори декорация за коледната елха – всички те обединяват идеята BABY ART. Инструкциите са направени в картинки, така че дори и най-несръчният потребител може да създаде шедьовър, без да сбърка.
От създаването на марката през 2007 година, ние станахме известни с уникалния "интелигентен дизайн". Нашите екипи от инженери и стилисти в централата на Hoppop са вдъхновени от тенденциите в модата и интериорния дизайн, когато създават бебешките аксесоари и играчките, които ще се харесат както на децата Ви, така и на Вас.

За майките, които обичат да бъдат забелязвани – изборът е MUTSY
За тях стилът и комфортът вървят ръка за ръка. Обичат новите технологии, защото с тях нещата стават по-лесно. Обичат да комбинират, защото за тях това е възможност да изразят себе си. Подхожда им израза “Муци”, особено ако той се отнася за… количката на тяхното дете. Ако искате да станете една от тях – изборът е Mutsy.

Контакти

ИВЕНТАС

София, бул. Симеоновско шосе 130, ет.1 – офис, партер - шоурум
029555115
0899183350