BGRegistar.com

Ивалс - Дренски ЕООД

ivals drenski, архитектурна и проектантска дейност софия, архитектурни дейности софия, ивалс дренски, ивалс дренски еоод, ивалс дренски еоод софия, ивалс дренски софия, инженерни дейности и техническите консултации, инженерни дейности софия, комплексно проектиране на всички видове строежи, препоръчана фирма за архитектурни дейности софия, препоръчана фирма за инженерни дейности софия, препоръчана фирма за комплексно проектиране софия, проектиране на обекти за енергийно строителство, техническите консултации софия, фирма за далекосъобщително строителство, фирма за комплексно проектиране софия, фирма за проектиране на битови строежи софия, фирма за проектиране на обекти софия, фирма за проектиране на обществени строежи софия, фирма за проектиране на промишлени строежи софия, фирма за техническите консултации софия

Информация

Ивалс - Дренски ЕООД е българска компания със седалище и адрес на управление град София.

 

Фирмата е един от лидер на пазара с традиции в сферата на архитектурните и инженерни дейности и техническите консултации. Наложила и утвърдила се посредством качеството и коректността в своята работа.

 

Специализирана в проектиране на обекти, предназначени за далекосъобщителното и енергийното строителство.

 

Ивалс - Дренски ЕООД извършва комплексно проектиране на всички видове строежи, в т.ч. обществени, битови, промишлени.

 

Стабилно стъпила на българския пазар, компанията работи професионално и коректно със своите клиенти и партньори. Изградила сериозен имидж на база солидния си опит в бранша.


Предлагайки професионализъм и прецизност екипът от компетентни специалисти с опит предлагат ценово-ефективни и качествени решения, придават безценно ноу-хау съчетано с непоколебима отдаденост към всеки индивидуален клиент. Използвайки знанията и уменията си, подпомага своите клиенти, предостаявйки им решения, съобразно техните нужди.

 

Ивалс - Дренски ЕООД предлага и развива дейност, отговаряща на изискванията на клиентите относно качество, професионално изпълнение и присъствие на пазарите в страната.

 

Радва се на доволни клиенти поради коректността, точността и прецизността в своята работа.

 

Ивалс - Дренски ЕООД е с репутацията на коректна фирма, която благодарение на своята далновидност и гъвкава политика, на експедитивната си и прецизна работа, успя да се наложи като лидер на пазара в своята област.

 

Постоянното желание за развитие и предоставяне на висококачествени и надеждни услуги са нещата, които правят дружеството предпочитан партньор за работа и осъщестъвяване на проекти.

 

 Компанията се представлява от инж. Светослав Дренски в качеството на Управител.

 

Контакти

ИВАЛС - ДРЕНСКИ ЕООД

София, ул. Христо Белчев 11, вх. А,ет.4
029802144
0888327696