BGRegistar.com

Зооконсулт ЕООД

готови витаминно минерални премикси, доставчик на витаминно минерални премикси, доставчик на иновативни пробиотици за животни, доставчик на иновативни пробиотици за птици, доставчик на премикси за селскостопански животни, доставчик на суровини за животни софия, зооконсулт, зооконсулт еоод, зооконсулт еоод софия, зооконсулт специализирани консултантации, иновативни пробиотици марка zimoferment, инхибитор срещу микотоксини, консултантски услуги за животновъдството, консултантски услуги за птицевъдството, консултации за отглеждане на птици, консултации за храненето на птици, премикси по индивидуални рецепти, препоръчан доставчик на суровини за животни, препоръчан доставчик на суровини за птици, препоръчан консултант за животновъдството, препоръчан консултант за птицевъдството, пробиотици за селскостопански животнии, растителен метионин и лизин, специализирани консултантски услуги, суха меласа и протеинови концентрати

Информация

Информация

 

 

Зооконсулт ЕООД е създадена през 2008 г. със седалище град София, ул. Алабин № 10. Развива дейност в областта на услуги.

 

Предлага консултантски услуги в областта на животновъдството и птицевъдството.

 

Фирмата дава консултации в областа на хранене, люпене и отглеждане на домашните птици.

 

Зооконсулт е доставчик на суровини за всички селскостопански животни и птици.

 

Представител за България на австрийската фирма VICO GmbH.
Заедно те доставят на българските животновъди, готови витаминно минерални премикси и премикси по индивидуални рецепти.

 

Зооконсулт е представител на австрийската фирма 3A Agrovet Animal Helth. Доставят растителен метионин и лизин, инхибитор срещу микотоксини, суха меласа и протеинови концентрати.

 

В областта на здравеопазването на селскастопанските животни, птици и пчели фирма Зооконсулт работи заедно с полските фирми Biofaktor Sp.zo.o и Bio point.


С помощта на италианската фирма U.V.L. SRL, работят за профилактиката на животните и птиците като предлагат иновативни пробиотици. Пробиотиците с марка Zimoferment са хранителна добавка, съдържаща полезни микроорганизми, които помагат на животното гостоприемник за подобряване на балансирано равновесие на чревната микрофлора, което води до по-добро усвояване и разграждане на хранителните вещества.

 

Зооконсулт е наложил се надежден партньор за своите клиенти. Фирмата помага на клиентите си да бъдат по-успешни, във всички сфери на животновъдството.


Зооконсулт ЕООД е утвърдила се компания, лидер в своя бранш.

 

Запвядайте, ние работим за Вас, нашите клиенти! 

 

Контакти

Зооконсулт ЕООД

София, ул. Алабин 10, вх. A
029892466
0878804713, 0887749301