BGRegistar.com

ЕКОТЕРМ ПРОЕКТ ЕАД

Информация

Екотерм Проект ЕАД

Екотерм Проект ЕАД работи в сферата на производството и търговията с високоефективни пелетни котли, котли на дърва, дървесни пелети и чипс, пелетни камини и комбинирани котли на дърва и пелети.

 

 

Компанията осъществява търговия с отоплителна и климатична техника, както и с всички необходими за отоплението компоненти.

 

 

Фирма Екотерм Проект ЕАД произвежда богата гама отоплителни съоръжения под търговските марки GreenEcoTherm - www.greenecotherm.eu и Bisolid - www.bisolid.eu. Продажбата на продукцията се осъщестявява в България и Европейския съюз.

 

 

Дужеството извършва продажба на висококачествените си продукти в две направления – Вътрешна и Външна търговия.

 

 

Продуктите са изработени от екологични суровини с най-доброто съотношение цена-качество.

 

 

Дистибуторите, заети в дружеството са професионалисти и специалисти в областта си на дейност. Фирмата разполага със собствен Учебен Център за Биомаса.

 

 

Сред приоритетите на фирмата е създаването на нови алтернативни дистрибуторски канали за отоплителна и климатична техника.

 

 

Компанията предлага на клиентите си възможно най-оптималните и рентабилни решения за отопление и комфорт, следвайки най-новите тенденции на европейския и световен пазар на отоплителна техника.

 

 

Контакти

ЗММ ХАСКОВО

Хасково, бул. Съединение 67
038603039
038603045