BGRegistar.com

ЗЛАТЕН ТУР ООД

Информация

ЗЛАТЕН ТУР ООД


Златен тур е фирма със седалище град Варна.

 

Развива своята дейност в областта на туризма.

 

Златен тур притежава удостоверение за туроператор и туристически агент № 03078 и застраховка полиция № 3405060800R03224.

 

През последните петнадесет години фирмата натрупа опит в подбора на предложения за почивка, стараейки се да задоволи и най - претенциозните свои клиенти.

 

През всичките тези години Златен тур предлага хотели на българското северното Черноморие, опитвайки се да изпълни желанията и на най - взискателните туристи, предлагайки им разумни цени комфортна и релаксираща атмосфера.

 

В допълнение към традиционните предложения за почивка на брега на Черно море, Златен рог предлага широка гама, съчетаваща море и слънце с рехабилитационни и терапевтични програми, които българските черноморски курорти предлагат целогодишно.

 

България - предлага не само най - слънчевото лято, но и красива пролет, мека есен в уникално съчетание с морски климат.

 

Интересно за туристите е комбинацията от релаксиращи, рехабилитационни програми с културни и информационни обиколки на България, който Златен тур организира.

 

Туристическа агенция Златен тур предлага на своите клиенти високо качество на обслужване, индивидуален подход към всеки клиент и приятна ваканция в слънчевата, изпълнен с топлина и гостоприемство България.

 

Контакти

ЗЛАТЕН ТУР ООД

Варна, ул. Никола Вапцаров 3, Бизнес комплекс Ултрамарин, oфис20
052712400
052712500