BGRegistar.com

ЗК ООД

Информация

ЗК ООД

Инженернa група ‘3К’ Варна е създадена през 1999 със основен предмет на дейност: работа в областа на телекомуникации и системи за измерване на енергия. Предлаганите услуги и продукти са свързани с енергетика и нейните поддържащи дейности. Следвайки бързите промени в развитието на пазара 3К се превърна в инженерно-консултантска група за проектиране, доставка и монтаж на фотоволтаични системи и малки ветрогенератори.


Компанията продължи традициите в развитието на системи за измерване на електроенергия и през 2007г. инженерите на „3К” внедриха в експлоатация първата система за предплатена електроенергия .


Дейноста обхваща широк спектър на проекти изпълнени с високо качество на конкурентни цени.


Електропродуктите предлагани от компанията са на достъпни цени, а лоялното и коректно отношение към всеки клиент е на първо място, това доказва обхвата на доставки и инсталаций на продукти и системи в цялата страна на ниво частни клиенти, общини, градове и села.


Така например часовниците за управление на улично и парково осветление Фонотроника 2 работят безотказно във повечето български общини и градове. Електромерите и системите за дистанционно отчитане на енергия са предпочитани от потребителите тъй като са българско пройзводство с европейско качество и достъпни цени.

 

Към днешна дата Ние имаме богат професионален опит във системите, които проектираме и изпълняваме. 


Нашата основна цел е, да ви предложим най-доброто като професионални възможности, под формата на ЛОЯЛЕН, КОРЕКТЕН И НАДЕЖДЕН ПАРТНЬОР.

 

 

Контакти

ЗК ООД

Варна, РАПИВ Варна, ВТБИ ОФИС 210
052604791
0877604791