BGRegistar.com

Зибилд Инженеринг ЕООД

Информация

Зибилд Инженеринг ЕООД развива своята дейнoст в областта на строителствотo.

 

Занимава се с промишлено и гражданско строителство.

 

Зибилд Инженеринг ЕООД е правоприемник на фирма ЕТ Зико, създадена през 1994 година.

 

Впоследствие фирмата се трансформира в Зибилд Инженеринг ЕООД.

 

Компанията е построила 56 еднофамилни къщи с РЗП от 160 кв. м до 820 кв. м, намиращи се в град София в кв. Бояна, кв. Драгалевци, кв. Симеоново, кв. Панчарево, кв. Кокаляне, кв. Горна Баня, кв. Княжево, кв. Обеля, кв. Обеля, кв. Камбаните, селата – Камбаните, Владая, Бистрица, Боснек, гр. Перник, гр. Нови Искър и други.

 

Зибилд Инженеринг ЕООД притежава всички необходими регистрации, удостоверения и лицензионни документи за професионално и качествено осъществяване на дейността си в условията на лоялна конкуренция и на съвременно Европейско ниво, а именно: ISO 9001:2008 системи за управление на качеството, OHSAS 18001: 2007 системи за управление на здравето и безопасността при работа, ISO 14001: 2004 система за управление на околната среда.

 

Зибилд Инженеринг ЕООД е вписана в централния професионален регистър на строителя към Камарата на Строителите в България за строежи Първа група – Четвърта и Пета категория, строежи Пета група – Пета категория.

 

Във фирмата работи екип от квалифицирани специалисти, професионалисти с опит и стаж, гарантиращи за бързината и високото качество на извършваните строителни дейности.

 

За времето на своето съществуване фирмата се е наложила и утвърдила, като една от най - добрите в стрителния бранш, търсена и предпочитана, като лоялен и коректен партньор.

Контакти

Зибилд Инженеринг ЕООД

София, кв. Манастирски ливади, ул. Майстор Алекси Рилец, бл.16, вх.А, ап.3
0899918500, 0899918526