BGRegistar.com

Зет енд Со текстил ООД

аксесоари за официални тоалети асеновград, висококачествен текстил асеновград, висококачествени платове асеновград, внос на всякакви видове платове, внос на платове за абитуриентски рокли, внос на платове за булчински рокли, завеси асеновград, зет енд со текстил оод, зет енд со текстил оод асеновград, магазин за платове асеновград, магазин за платове за рокли асеновград, магазин за платове зоя асеновград, магазин зоя асеновград, пердета асеновград, платове за абитуриентски тоалети, платове за булчински тоалети, платове за официални облекла, платове за официални тоалети, продажба на висококачествени платове асеновград, продажба на платове в асеновград, продажба на платове за абитуриентски рокли, продажба на платове за булчински рокли, разнообразие на качествени пердета, разнообразие на пердета и завеси асеновград, разнообразие от висококачествен текстил, разнообразие от платове и аксесоари асеновград, хастари асеновград

Информация

Зет енд Со текстил ООД

Зет енд Со текстил ООД - Асеновград

 

Зет енд Со текстил ООД, Асеновград е фирма с доказано име, една от водещите на пазара с дейност насочена в областта на търговията.

 

Дъщерно дружество на фирма Зоя, наложила и утвърдила се като един от лидерите на пазара, преддлагаща висококачествени платове на достъпни цени.

 

За да сте неотразими и стилни и в ежедневието, и в специалните за Вас поводи в магазин за платове и аксесоари Зоя, ще намерите голямо разнообразие от  платове и материали на едро и дребно за булчински и абитуриентски тоалети, както и различни модели пердета.

 

Зет енд Со текстил ООД, Асеновград внася и предлага :

 

Богато разнообразие на платове.

 

Всякакви видове материи - подходящи за булчински и абитуриентски тоалети.

 

Еластични материали.

 

Хастари и аксесоари.

 

Пердета и завеси.

 

Зет енд Со текстил ООД предлага платове съобразени с модните тенденции на сезона. Цените са конкурентни и отговарят на съотношенияето цена-качество.

 

Зет енд Со текстил ООД - АсеновградЗет енд Со текстил ООД предлага услуга и за ушиване.

 

Атрактивни отстъпки при по - големи поръчки и безплатна доставка.

 

За времето на своето съществуване Зет енд Со текстил ООД, се е наложила и утвърдила, като една от най - добрите фирми в своя бранш, търсена и предпочитана, заради голямото разнообразие и високото качество на предлаганите продукти и услуги.

 

Заповядайте, за да се убедите сами!

 

 

Контакти

Зет енд Со текстил ООД

Асеновград, пл. България 2
033163407