BGRegistar.com

Здрач - 999 ЕООД

бързи и качествени строителни ремонти варна, здрач 999 еоод, здрач 999 еоод варна, качествени строителни дейности варна, коректен строителен предприемач варна, лицензирана строителна компания варна, монтаж на топло изолации варна, монтаж на топло изолационни системи варна, препоръчана строителна фирма варна, препоръчана фирма за вътрешни ремонти, препоръчана фирма за дограма варна, препоръчана фирма за изолации варна, препоръчана фирма за ремнтни работи варна, производство и монтаж на дограма варна, ремонти и преустройства варна, ремонтни дейности варна, ремонтни и преустройствени работи варна, строителна фирма варна, строителни дейности варна , строителни работи варна, строителни работи на конкурентни цени варна, строителни услуги с гаранция варна, строително монтажни работи варна, топло изолации по алпийски способ и на скеле, укрепване на фасади варна, фирма за вътрешни ремонти варна, фирма за монтаж на топло изолации варна, фирма за хидроизолации варна, фирма за цялостни вътрешни ремонти варна, цялостни вътрешни ремонти

Информация

Информация

Здрач-999 ЕООД е съвременна, пазарно ориентирана компания със седалище и адрес на управление град Варна, ул. Капитан I-ви ранг Георги Купов 38.


Фирма с доказано име в областта на строителството. Наложила и утвърдила се посредством качеството и коректността в своята работа. Стреми се да отговори на търсенето на българския потребител и максимално да го улесни, предлагайки решения за всеки.


Здрач-999 ЕООД е специализирана в:

 

  • Монтаж на топло изолационни системи по алпийски способ и на скеле;
  • Ремонт и преустройство, усвояване и удължаване на тераси;
  • Цялостни вътрешни ремонти и преустройства във вашия дом;
  • Изграждане и ремонт на покриви и покривни конструкции, хидроизолация;
  • Производство и монтаж на PVC и алуминиева дограма;
  • Работа на трудно достъпни места;
  • Укрепване на фасади.


Работи с висококачествени материали, на утвърдени български и чужди фирми, предоставящи сертификат за качество и съответствие.

 

Разполага със собствен цех за производство на PVC и AL дограма.


Извършва безплатен оглед и консултации на място. За всички строителни дейности и услуги, фирмата дава 5-годишна гаранция.

 

През годините Здрач-999 ЕООД се е утвърдила, като една от най - добрите фирми в строителния бранш, предлагаща коректност и високо качество на строителните услуги, търсена и предпочитана, като лоялен и надежден партньор.


Разполага с висококвалифицирани алпийски екипи, машини и оборудване, бригади с дългогодишен опит в областта на преустройството и изграждането на тераси, полагане на гипсокартон, поставяне на окачени тавани, Ел. и ВиК инсталации, фаянс и теракот, с които осигурява максимално кратки срокове, високо качество и прецизност на изпълняваните строителни дейности.


Следейки развитието на пазара, Здрач-999 ЕООД се стреми да отговаря на високите изисквания на своите клиенти, да обхване максимално различния спектър на строителния бизнес. Своевременните инвестиции дават нов облик на фирмата и отварят нови перспективи за развитие.

 

Контакти

Здрач - 999 ЕООД

Варна, ул. Капитан I-ви ранг Георги Купов 38
052580030
0896617633