BGRegistar.com

ЗДРАВНООСИГУРИТЕЛЕН ФОНД ДАЛЛБОГГ ЖИВОТ И ЗДРАВЕ

Информация

ЗДРАВНООСИГУРИТЕЛЕН ФОНД ДАЛЛБОГГ ЖИВОТ И ЗДРАВЕ

DallBogg: Живот и Здраве е здравноосигурителен фонд, чиито служители работят в сферата на здравеопазването от 1991 г. 

Като лидер в иновативното здравно осигуряване, DallBogg: Живот и Здраве предлага съдействие и индивидуални възможности за осигурените – както за отделните клиенти, така и за групи служители на фирми, които търсят най-добрите възможни решения в здравеопазването, като сами избират, финансират и се възползват от здравните си помощи без колебание. 

 

 

DallBogg: Живот и Здраве налага нови стандарти в здравното осигуряване чрез своята програма за защита на здравноосигурените лица. DallBogg Живот и Здраве вярва, че здравеопазването и здравното осигуряване трябва да бъдат индивидуално съобразени със здравните нужди на всеки поотделно, като осигураният се възползва от баланса между направените от него вноски и съответните здравни услуги, които получава. Това направление за защита на гражданите и техния здравен инетерес доведе до създаването на нови продукти като груповото здравно осигуряване на DallBogg: Живот и Здраве, която спомага за намаляването на нарастващите разходи за здравеопазване, в резултат на което здравните разходи на многобройни групи фирмени служители буквално се топят до незначителни суми, след като всички станат активни ползватели на тази здравноосигурителна система. 

 

Благодарение на това мислене DallBogg: Живот и Здраве е на път да осигури по-добър живот за възрастните хора чрез здравноосигурителните ползи, които може да им предложи. 

Сериозната разлика между получените здравни помощи и плащането на здравните осигуровки винаги е била естествено определящ фактор в здравноосигурителното планиране. В тази връзка DallBogg: Живот и Здраве е първата компания, която максимално увеличава ползите за осигурените. С увеличаването на разходите, става все по-важно ползвателите да разберат предимствата на тази система, като за целта DallBogg: Живот и Здраве максимално се възползва от силата на информацията. Здравните планове са най-съществената информация, а нашите обогатени аналитични умения ни позволяват да правим по-точни прогнози и по този начин да бъдем по-полезни на Вас. 

 

Вие получавате цялата истина за здравните разходи и качеството на услугата и този факт е ключът за взимането на правилното решение за Вас и Вашето семейство. Предварителното знание за това, какви непредвидени разходи биха възникнали за определени терапии на лечение или лекарства означава сигурност за здравноосигуреното лице. Чрез програмите си, DallBogg: Живот и Здраве е единствената здравноосигурителна компания, която предоставя постоянен достъп до такава информация. 

 Нашата задача е да накараме здравноосигурителната индустрия да работи за работодателите, служителите и на първо място за хората. Днес DallBogg: Живот и Здраве се ръководи от иновацията, като продължава да променя модела си с цел осигуряване на индивидуална здравноосигурителна информация на своите клиенти, от която те да могат да се възползват веднага! 

 

DallBogg: Живот и Здраве предлага балансирано здравноосигурително покритие и услуги, свързани с него чрез: 

 

  • Здравни планове, насочени към хората; 
  • Административни услуги; 
  • Поддържане на здравноосигурителния статус;
  •  Планове, финансирани от НЗОК; 
  •  Индивидуални продукти.

 

Хилядите членове на DallBogg: Живот и Здраве имат достъп до богато разнообразие от база данни. Регионалните и национални мрежи на DallBogg: Живот и Здраве включват над 2 000 лекари, болници, аптеки и допълнителни здравни осигурители почти във всяка точка на страната, което я прави една от най-големите осигурителни мрежи у нас.

Контакти

ЗДРАВНООСИГУРИТЕЛЕН ФОНД ДАЛЛБОГГ ЖИВОТ И ЗДРАВЕ

София, бул. Д-р Г. М. Димитров 1
070016406