BGRegistar.com

ЗДРАВЕ И ЖИВОТ ЕООД

Информация

Здраве и Живот ЕООД е фирма, заета в сферата на издателската дейност.


Управителят на дружеството, Д-р Тотко Найденов, е главен редактор на специализирания Вестник "Български лекар"

Здраве и Живот ЕООД е фирма, заета в сферата на издателската дейност.


Управителят на дружеството, Д-р Тотко Найденов, е главен редактор на специализирания Вестник "Български лекар". Изданието излиза от 1993 г. в края на всеки месец. Той е орган на Съюза на българските медицински специалисти и Столичната РЗИ.

 

Чрез него бяха създадени и възприети в цялата страна професионално-съсловните празници Денят на българския лекар (19 октомври), Празникът на българските фармацевти (24 юни, Еньовден), Чилови дни и Деня на Спасението (15 август), който е официализиран от Министерския съвет и така България стана единствената страна в ЕС, която почита паметта на своите сънародници, загинали при спасяване на човешки живот.

 

 

Абонаментът се извършва във всеки пощенски клон в страната, всеки месец от 1-во до 15-то число: каталожен № 113. Цена за отделен брой 0,70 лв. Всички лекари имат право на безплатно публикуване на лични обяви и съобщения.

 

 

 

 

 

 

 

 

Д-р Тотко Найденов е втор на 40 документално-публицистични книги на медицинска, демографска и здравна тематика, сред които са: “Аз, Лекарят”, “Лекарски хроники”, “ 222 любовни лекарски истории”, “Книга за българските хирурзи", "Здравето и сексът на политиците"и други.

 

 


Освен това идеята за здравословен и пълноценен живот на Д-р Тотко Найденов е разгърната в основания от него Клуб "Родопско здраве". Д-р Тотко Найденов е създател на Празника на фармацевтите, Чилови дни, Деня на Спасението (официализиран от МС) и Родопския здравен Събор.

 

 

Статии за дейността и мероприятията, организирани от клуба можете да прочетете във Вестник "Български лекар".

 

 

 

 

 

 

Принципи на в. "Български лекар" и Клуб "Родопско здраве"


"Всеки пациент има право да боледува и оздравява, да страда и умира с достойнство!""Уважавай Живота! Обичай Пациента си! Уважавай Колегата си!""Искаме да ни лекуват добри, квалифицирани и богати лекари!"

 

Контакти

ЗДРАВЕ И ЖИВОТ ЕООД

София, бул. Акад. Иван Евстатиев Гешов 15, стая 33, ет. 11
028953140
0888802354