BGRegistar.com

Видео и Фото Заснемане

Информация

ВИДЕО И ФОТО ЗАСНЕМАНЕ

Ако желаете тази реклама да бъде Ваша, позвънете на тел.: 0988/86-62-18

 

......... е фирма със седалище град София.

 

Развива своята дейност в областта на услугите. Занимава се с фото услуги.

 

Предлага професионална фотография, заснета с творчески усет и стил, която ще остане завинаги да разказва историята на Вашата сватба и професионално видео - заснемане, за да запазите още по - реален спомена от този  вълнуващ и прекрасен за Вас ден, уловяйки красотата, елегантността и емоцията на Вашата сватба.

 

Сватбеният ден безспорно е един от най - специалните дни в живота на всеки човек. Заедно с услугите предлагани от ........................, той ще се превърне в шедьовър с красиви изображения и реална картина.

 

Екипът на ............................ се състои от ентусиазирани и квалифицирани специалисти, с богат опит в реализацията на сватбени снимки и видеозаснемане.

 

Видео - операторите и професионалните сватбени фотографи няма да пропуснат да запечатат нито един момент от Вашия щастлив ден.

 

Тяхната съвместна работа се допълва и дава възможност да не се губи време за хармонизация по време на работа, която е неизбежен сблъсък на двама специалисти, срещнали се в деня на Вашия празник  за първи път. Работата в екип е много, много важна.

 

Богатият опит във видео и фото заснемането на сватбени тържества и професионалното отношение на екипа на ................................ е гаранция за високо качество, в съчетание с най - доброто, което ще бъде направено, за да останете удовлетворени, запазвайки един прекрасен спомен.

Контакти

Видео и Фото Заснемане