BGRegistar.com

ЗАКЛЮЧВАЩИ СИСТЕМИ ОТ ИНТЕЗА ООД

Информация

Заключващи системи от Интеза ООД

Адрес: София, ул. Кукуш №1 Тел: (02) 821 14 25, 821 14 46, 821 14 45 Email: info@intesa.bg URL: Заключващи системи
 
Лидерът в заключващите системи ! Аварийна Ключарска Помощ и Сервиз от Интеза
Фирма Интеза ООД осигурява и дистрибутира, заключващи системи и аксесоари за тях още от далечната 1996 година. Като доказан лидер в България, компанията предоставя цялостни решения за сигурността на Вашия офис, дом или автомобил.
Фирмата е официален представител на множество фирми - лидери в заключващите системи, на световно ниво, като: Keso, Silca, Abloy, Yale и много други.
С течение на годините, Интеза развива верига многофункционални ключарски ателиета и центрове за обслужване на корпоративни клиенти. От към производство, фирмата разполага с работилница за сглобяване на врати тип "хармоника", пакетажен цех и широка складова база.
 
От 23.12.2004 г. фирмата притежава и сертификат за качество на управление ЕN ISO 9001:2008 , който прилага в следните направления:
 
Заключващи системи, архитектурен обков, ключарски услуги, разработка на системи "Master key" и картови брави за хотелски и административни сгради, антипаник брави, сейфове и каси, части и аксесоари за заключващи системи, пешеходни и гаражни врати и бариери, машини за нарязване на ключове, заготовки и оборудване на ключарски ателиета, PVC врати тип „хармоника“, пощенски кутии,  стелажи и стелажни системи, панти, елементи за автоматизиране и задвижване на портали.

Контакти

ЗАКЛЮЧВАЩИ СИСТЕМИ ОТ ИНТЕЗА ООД