BGRegistar.com

ЗАД БУЛСТРАД ВИЕНА ИНШУРЪНС ГРУП

Информация

ЗАД БУЛСТРАД ВИЕНА ИНШУРЪНС ГРУП

ЗАД БУЛСТРАД ВИЕНА ИНШУРЪНС ГРУП е създадена през 1961 година.

 

Предлага всички видове застраховане и презастраховане, включващо - авиационно и морско застраховане, в които има водещо място на българския застрахователен пазар, карго и имуществено застраховане, застраховане на МПС и строително-монтажни рискове, лично застраховане и други.

 

През 1967 година дружеството регистрира своя брокерска компания в Лондон, която е преименувана на Еuropean Insurance and Reinsurance Brokers през 1999 година.

 


За покриването на специфични нужди на своите клиенти ЗАД БУЛСТРАД ВИЕНА ИНШУРЪНС ГРУП учредява няколко дъщерни компании :

 

  • БУЛСТРАД ЖИВОТ ВИЕНА ИНШУРЪНС ГРУП АД за различни видове застраховки Живот.
  • ВИ АЙ ДЖИ СЪРВИСИЗ БЪЛГАРИЯ ЕООД за осъществяване на стопанска дейност, включително отдаване на коли под наем.


Булстрад е търговска марка с петдесет годишна история, наложила се като символ на доверие и професионализъм на българския застрахователен пазар. Предлага над сто вида застраховки, предназначени за индивидуални клиенти и фирми, които в най-пряка степен се стремим да направим конкурентни в новата пазарна среда, при свободното предлагане на услуги и стоки.


От 2007 мажоритарен акционер на дружеството е ВИЕНА ИНШУРЪНС ГРУП - компания с над сто и осемдесет годишна история в областта на застраховането, чийто професионализъм и опит допринася за запазване на лидерската позиция на БУЛСТРАД ВИЕНА ИНШУРЪНС ГРУП на българския застрахователен пазар.

 

Поддържа партньорски отношения с чуждестранни презастрахователи, които са водещи на международния пазар и имат висок кредитен рейтинг като SCOR Reassurance, Swiss Re, Hannover Re, Lloyd's Underwriters и други.


През годините ЗАД БУЛСТРАД ВИЕНА ИНШУРЪНС ГРУП разширява клоновата си мрежа в страната, чрез която предлага богато разнообразие на повече от сто вида застрахователни продукти, обслужващи промишлеността, финансовия сектор, транспорта, търговията, строителството, туризма и потребностите на граждани и организации.

 

Основавайки се на богатия си опит и международен авторитет, ЗАД БУЛСТРАД ВИЕНА ИНШУРЪНС ГРУП традиционно заема водещо място на българския застрахователен пазар.

 

Контакти

ЗАД БУЛСТРАД ВИЕНА ИНШУРЪНС ГРУП

София, пл. Позитано 5
029856610, 029856261
029856103