BGRegistar.com

ЖУЛИДАН ООД

Информация

Информация

 

ЖУЛИДАН ООД е фирма със седалище град София, собственик на Модна къща ЖУЛИДАН.

 

От създаването си до днес произвежда и предлага официални и фирмени мъжки облекла. Специализирана в производството на мъжки костюми, ризи, сака, панталони, пуловери и вратовръзки, произвежда класически серии.


Материалите, които се използват за изработката на облеклата, са висококачествени, цветовата гама е богата. Това дава възможност на всеки мъж да избере най-подходящия за него костюм в зависимост от фигурата си и индивидуалното му излъчванe.


Българската модна марка JULIDAN се е наложила и утвърдила, добре позната на модния пазар в България.

 

Модната къща е производител на висококачествени модни облекла за деловия мъж. Изработва уникални, модерни и елегантни мъжки костюми, фирмени облекла и униформи. Предлага висококачествените си продукти както на едро, така и на дребно.

 

Облеклата на Модна къща ЖУЛИДАН са удобни и практични, изработени от висококачествени тъкани, в съчетания от вълна, памук, полиестер, вискоза и ликра, съобразени с най - новите модни тенденции в мъжкото облекло.


Разнообразие от модели, материи и цветове, както и широката ръстова номерация, правят модна марка JULIDAN предпочитана от стилните и делови мъже.


Екипът от дизайнери залагат на класическата и спортна линия в мъжкото моделиране, за да удовлетворят многообразните изисквания за качество, функционалност и удобство на всеки клиент.


Модната къща работи съвместно с няколко телевизионни и филмови продукции. Облича героите за различни филмови продукции, като: Love.net (2010), както и за филма Пъзел (2012). В момента продължава съвместната работа с най-нашумелия български сериал Под прикритие (сезон 1, сезон 2, сезон 3). ЖУЛИДАН oблича и репортерите от Господари на ефира, както и водещите на предаванията Вяра и общество, Памет българска и Иде нашенска музика. Най-новата продукция, с която работи Модна къща ЖУЛИДАН е Четвърта власт.

 

Облеклата с марка JULIDAN - мъжки костюми, панталони, сака, ризи, палта, пуловери, вратовръзки и аксесоари за гардероба на всеки съвременен мъж, могат да се намерят в различни магазини на територията на цяла България.

 

 

 

JULIDAN е доказала се марка в мъжкото облекло.

 

 

 

Контакти

ЖУЛИДАН ООД

София, ул. Оборище 113 - 115
029461391
0888661418