BGRegistar.com

Е.С.Г. ФЕИТЕ ЕООД

Информация

Информация

 

 

Е.С.Г. ФЕИТЕ ЕООД е компания, специализирана в професионално почистване и ежедневна поддържка на чистотата в частни и обществени сгради, домове, офиси и други.

 

Предлага услуги по почистване и поддръжка на големи административни, търговски и обществени сгради.


Извършва почистването на входове и етажната собственост, услуги за абонаментно почистване на входове и общи части на територията на цяла София.

 

 


Добрата хигиена и поддържка на входове и стълбищни площадки, чистотата на общите части на всяка сграда е от особено значение, гарантиращо сигурността и комфорта за обитателите в тях.


Благодарения на своя професионален опит и екип от квалифицитрани специалисти, Е.С.Г. ФЕИТЕ ЕООД се наложи и утвърди като лидер на пазара, предлагайки на своите клиенти услуги с изключително високо качество на конкурентни цени.


За качествено изпълнение на своята дейност, компанията разполага с професионална почистваща техника, с която извършва ежедневна поддръжка и почистване на обектите, както и еднократни поръчки на клиенти.


Партньорството с утвърдени световни производители на техника, оборудване и препарати, позволява на Е.С.Г. ФЕИТЕ ЕООД да предлага качествени, експресни услуги.


Е.С.Г. ФЕИТЕ ЕООД се стреми да предложи най-добрите услуги, съответстваща на нуждите и изискванията на своите клиенти.

 

Контакти

ПЕТРОВ П.М ЕООД

0887972874