BGRegistar.com

ЕУРОГЛАС СОФИЯ ЕООД

Информация

ЕУРОГЛАС СОФИЯ ЕООД

Еуроглас е българо - белгийска фирма със седлаище град София. Българския филиал на Еуроглас София е открит през 2001 година.

 

Еуроглас София ЕООД се занимава с проектиране, изработка и доставка на модули от стъкло по проект за стъклени врати, стъклени витрини, душ кабини, стъклени плъзгащи врати, стъкла и огледала, стъклени стени, декоративни стъкла, автоматични врати и стъклени парапети.

 

Еуроглас София ЕООД предлага изработване на отделни стъклени детайли, както и цялостна изработка на мебели от стъкло, без ограничение на вида стъкло или механичната му обработка.

 

Дружеството има реализирани проекти в над десет страни от Европа. Поддържа партньорски отношения със световния лидер в технологиите на стъкло Saint - Gobain.

 

Еуроглас София ЕООД предлага доставка и монтаж на продукти от стъкло непознати на българския пазар, стремейки се да задоволи растящите изисквания на многоброините си клиенти, като същевременно запазват високото качество на предфлаганите услуги.

 

Екипът от специалисти на Еуроглас София е висококвалифициран, с дългогодишен опит, придобит в Западна Европа.

 

Фирмата разполага с най - съвременна техника за превоз, изработка и монтаж на всякакъв вид стъкла. Наличните елеватори на 26 метра позволяват качването на стъкла с размери по - големи от тези, които биха могли да се пренесат по стълбищните площадки.

 

Еуроглас София разполага също и с подвижни кранове за повдигане и монтаж на големи стъкла в затворени пространства като комерсиални галерии.

 

Фирмата е оборудвала своите екипи с набор от всякакви инструменти позволяващи безпроблемно и качествено изпълнение на поетите ангажименти към инвеститорите.

 

Клиенти доверили се на  модерно и съвременно остъкляване на Еуроглас София ЕООД са - Мол Сердика Център, Мол София, Мол Варна, Мол Пловдив, Мол Бургас Плаза, София Аутлет Център и Хермес Парк.

Контакти

ЕУРОГЛАС СОФИЯ ЕООД

София, ул. Любен Каравелов № 8
028220266
0886647564, 0888502850