BGRegistar.com

ЕТ СТЕФАН КАВАРДЖИКОВ

Информация

Информация

 

 

СТЕФАН КАВАРДЖИКОВ ЕТ е утвърдил и наложил се производител на качествени секционни гаражни и индустриални врати. Седалището на фирмата е в град Пловдив.

 

Извършва производство, доставка, монтаж и ремонт на секционни гаражни и индустриални врати. Предлага абонаментна поддръжка и аварийни ремонти на секционни врати монтирани от други производители и вносители.


СТЕФАН КАВАРДЖИКОВ ЕТ предлага производството, монтажа и доставка на :

 

  • Автоматични врати

 

  • Секционни врати

 

  • Индустриални врати

 

  • Гаражни врати

 

  • Автоматика за врати

 

  • Бариери


Работейки за своите клиенти, СТЕФАН КАВАРДЖИКОВ предоставя комплексно обслужване и автоматизиране на вратите собствено производство, също и на монтирани вече гаражни врати, охранителни рулетки, еднокрили, двукрили и плъзгащи портали.


Екипът от квалифицирани служители, са на разположение на клиентите, при необходимост от консултация или съвет, предоставяйки коректно и лоялно обслужване.


Производството включва точно сваляне на размерите на дадения обект - жилище, производствен цех, склад или гараж. Изготвя се подробен чертеж и правото на избор за начина на заключване и изработка на допълнителни секрети.


Времето за изработка се определя от вид на вратата, размер на изделието, наличие на специфични секрети за заключване, механизми за отваряне и затваряне.


Доставката се извършва с подходяща транспортна техника. Обезопасена предварително, вратата се доставя на посочения адрес с всички поръчани предварително компоненти.


СТЕФАН КАВАРДЖИКОВ ЕТ извършва сервизно, гаранционно и извънгаранционно обслужване на всички видове врати, които предлага.

 

Контакти

ЕТ СТЕФАН КАВАРДЖИКОВ

Пловдив, ул. Димитър Талев 100
0886347113