BGRegistar.com

ЕТ Рени - С.Г. - Стефан Георгиев

Информация

ЕТ Рени - С.Г. - Стефан Георгиев развива своята дейност в областта на услугите. Една от водещите агенции за недвижими имоти в България, която успешно участва в пазара на имоти на територията на страната.

 

Още от основаването си, агенцията се стреми максимално да задоволява изискванията на своите клиентите и партньори.


ЕТ Рени – С.Г. - Стефан Георгиев отдава под наем офисни и търговски складови помещения и сгради, на територията на град Велико Търново.


Агенцията за недвижими имоти обслужва и консултира своите клиентите в сферата с недвижима собственост. Утвърдил се коректен партньор за работа, който работи в интерес на своите клиенти и партньори.


Управител на агенцията е г-н Стефан Георгиев, с опит в сферата на недвижими имоти, ползващ се с отлична репутация.


Агенцията за недвижими имоти, консултира клиентите си при покупко - продажбата на недвижима собственост - къщи, апартаменти, вили, парцели, имоти с идустриално предназначение в град Велико Търново и региона. Предлага многообразние от имоти, земи, магазини, офиси, къщи и парцели с подробна информация.


ЕТ Рени - С.Г. - Стефан Георгиев се е наложила и утвърдила, като лидер в своя бранш, радва се на добър авторитет и постоянни клиенти. Отворена за ново сътрудничество, в което да вложи придобития опит, грижа и компетентност.


Екипът, зает в агенцията се състои от квалифицирани служители и специалисти, които се характеризират с висок професионализъм и компетентност.


ЕТ Рени - С.Г. - Стефан Георгиев широко е стъпила на пазара и се радва на доволни клиенти поради коректността, точността и прецизността в изпълнението на своята работа.


Стреми се да обслужва своите клиенти максимално бързо, с индивидуално внимание и коректно отношение.


Предлагайки професионализъм и прецизност на работа, ЕТ Рени - С.Г. - Стефан Георгиев се е наложила и утвърдила, като една от най - добрите агенции за недвижими имоти, търсена и предпочитана, като лоялен и коректен партньор.

Контакти

ЕТ РЕНИ - С.Г. - СТЕФАН ГЕОРГИЕВ

Лясковец, ул. Димо Кьорчев № 6
0885717175