BGRegistar.com

ЕТ Пеню Йорданов - Перун - Продукти

Продукти

оптоелектронни защитни завеси и бариери

 

 

 

DATALOGIC S.L.R произвежда висококачествени оптоелектронни защитни (предпазни) завеси и бариери от категория 2 и 4 по БДС EN 954-1, оптоелектронни завеси за измерване и контрол - AS1/DS1/DS2/DS3; видеосензори и видеокамери за контрол и инспекция, изключително богата гама от фотосензори, индуктивни, капацитивни и магнитни сензори, 1D и 2D ръчни и стационарни баркод скенери, скенери за матрични кодове, енкодери.

 

 прецизни ултразвукови сензори

 

 

 

 

Висококачествените и прецизни ултразвукови сензори на MICROSОNIC GmbH са подходящи за широк кръг индустриални приложения, свързани с детекция на присъствие и измерване на разстояния, нива, размери в диапазона от 350 до 8000мм. Сензорите са с метални корпуси от  никелиран месинг или от неръждаема стомана. Моделите, предназначени за работа в агресивна среда имат специална тефлонова мембрана, а тези от серия hps+ са газонапълнени, което им позволява да работят в среда с налягане до 6 атмосфери и в агресивна среда. Предлагаме и сензори за етикети и такива за откриване на прилепнал листов материал. Настройката се извършва както с бутони и LED дисплея на самите сензори, така и с адаптер Link Control и персонален комютър.

 

инфрачервени термометри за безконтактно измерване на темепература

 

 

 

 

OPTRIS GmbH произвежда богата гама от инфрачервени (ръчни и стационарни) термометри и термокамери за безконтактно измерване на температура. Те намират широко приложение в металургичната, металообработващата, леярската и стъкларска индустрии, преработката на пластмаси, контрол на състоянието на електроапаратура, двигатели, лагери, редуктори, отоплителни и климатични съоръжение- навсякъде, където бързо и точно трябва да се измери температурата без контакт с работната среда. Устройствата на OPTRIS позволяват измерване на температури на движещи се обекти, а също и в трудно достъпни и опасни места. Предлагат се с различни интерфейси- 4-20mA, 0-10V, RS232, RS485, Profibus DP, Ethernet, CAN Open и съответна програма за настройка.

 

 прецизни индустриални оптични микрометри

 

 

 

 

 

MICRO-EPSILON GmbH е фирма, специализирана в разработката и производството на изключително прецизни индустриални оптични (триангулачни), конфокални (хроматични), индуктивни, капацитивни и жични сензори за измерване на разстояния с разрешаваща способност, започваща от 0,03μм., както и на 2D и 3D скенери за профил, оптични микрометри. Сензори EDS позволяват прецизно измерване на преместване на хидравлични и пневматични цилиндри с работно налягане до 450 атмосфери.

 

магнитно-стрикционни сензори

 

 

 

 

 

 

 

Изключително прецизните магнитно-стрикционните сензори на MTS sensors се използуват за измерване на линейни премествания с точност, започваща от части от микрометъра. Предлагаме и сензори за хидравлични и пневматични цилиндри. Голямо разнообразие от интерфейси 0-10V; 4-20mA, SSI, CAN Open, Ethernet.

 

ЕТ Пеню Йорданов – Перун

 

 

 

 

 

 
Индустриалните лазерните устройства на LOKE ENGINEERING /Kemph GmbH са специално предназначени за работа в тежки производствени условия, характеризиращи се с широк диапазон на околните температури, висока запрашеност, вибрации. Намират приложение в металургичната и металообработваща промишлености, леярството, строителната и други индустрии. Използуват се за безконтактни измервания с висока точност на разстояния, преместване, размери и форма на профили, нива на течности в резервоари, позициониране на подвижни части от производствено оборудване- например кранове в индустриални дворове и складове, както и на предмети и детайли с висока температура като блуми и сляби. Работният обхват за различните сензори (без отражател) е от 0,2 до 300м, а с отражател- до 3000м.

 

 индустриални превключватели за положение, крайни изключватели

 

 

 
Steute schaltgerate GmbH произвежда продукти в нормално, взривозащитено (Ех) и безжично изпълнение: индустриални превключватели за положение, крайни изключватели, аварийни въжени изключватели, изключватели за контрол на положението на транспортни ленти, богата гама от индустриални педали за управление, магнитни сензори за контрол на състоянието на предпазни (защитни) врати и подвижни части от промишлено оборудване, индуктивни сензори, дръжки за предпазни врати с вградени бутони за управление и индикатори, контролни релета.

 

 индустриални превключватели

 

 
K.A.SCHMERSAL GmbH произвежда индустриални превключватели за положение, крайни изключватели, безконтактни и магнитни сензори за контрол на състоянието на предпазни (защитни) врати и подвижни части от промишлено оборудване, соленоидни блокировки за защитни (предпазни )врати, електронни контролни защитни релета и модули, оптоелектонни защитни (предпазни) завеси, бариери и лазерни скенери. Непрекъснато се разширява гамата на предлаганата апаратура с AS интерфейс.

 

  индустриални превключватели от италия

 

 

 


PIZZATO ELETTRICA произвежда индустриални превключватели за положение, крайни изключватели, аварийни въжени изключватели, богата гама от индустриални педали за управление, магнитни и механични сензори за контрол на състоянието на предпазни (защитни) врати, блокиращи соленоиди за предпазни врати.

 

 

MEYER INDUSTRIE - ELECTRONIC GMBH - изключително богата гама на устройства за автоматизация- както собствено производство, така и на десетки световно известни фирми. Извършваме комплектни доставки на продукти само от един търговец.

 


KOTLIN senzory s.r.o
Чешка фирма, произвеждаща индуктивни сензори за контрол на обороти, индуктивни капацитивни и фотосензори.

 

Контакти

ЕТ ПЕНЮ ЙОРДАНОВ-ПЕРУН

София, кв. Банишора, бл.39А
028324928
0889626827
028320063