BGRegistar.com

ЕТ НОВЕМА - ЦАНКО ЦАНЕВ

Информация

ЕТ НОВЕМА - ЦАНКО ЦАНЕВ

ЕТ НОВЕМА- ЦАНКО ЦАНЕВ

ГР. ПЛЕВЕН

 

www.novemaprint.bg

Е-mail novemaprint@gmail.com

 

Print your dreams

 

 

НОВЕМА ПРИНТ ЕООД е специлизирана българска фирма за производство и печат

на богат асортимент от еднослойни, двуслойни и трислойни опаковки от следните 

фолия: BOPP, KACT, LDPE, PET, както и комбинация между тях. Ние произвеждаме опаковки за всички браншове-хранително-вкусовата, фармацевтичната, химическата промишленост, селско стопанство и др. насочени към покриването на нуждите на всички Вас- производителите.

Влезе в експлоатация НОВА флексопечатна машина, до 8 цвята със фотореалистично качество на печат, задоволяващо изцяло изискванията на нашите клиенти.


Фирмата разполага с голяма модерна производствена база: ламинираща машина за слепване на фолията, екструдер за призводство на ПЕ на приемливи цени, две разролващи машини за подаване на опаковките на точен размер, производствени мощности за конфекциониране на готови BOPP , PE и хартиени пликове за хляб и др, както със така и без печат.

 

Използваме широк спектър от модерни технологии за всички предлагани от нас продукти. В работата си с клиентите, фирмената политика съчетава качествена продукция и изключително добра пазарна цена, гъвкава организация на работата, пълно удовлетворение на специфичните потребности изисквания на всеки отделен клиент. добра пласментна мрежа -  доставка франко склад клиент със собствен транспорт, дългогодищен опит и лоялност, коректност. Фирмата използва фолия, мастила и консумативи на водещи европейски производители, снабдени с всички сертификати за качество, благодарение на което гарантираме винаги високото качество на продукцията ни съгласно внедрения БДС EN ISO22000:2006.

 

Ценовата политика на фирмата е един от факторите, които допринасят за утвърждаването ни на вътрешния пазар. Цените на предлаганите от фирмата изделия са изключително конкурентноспособни и гъвкави!!!

 

Убедете се сами!

Контакти

НОВЕМА - ЦАНКО ЦАНЕВ ET

Долни Дъбник, Индустриална зона
0878331253, 0882706769