BGRegistar.com

ЕТ Недка Славова - ШАНС

Информация

 

 

ЕТ Недка Славова - Шанс е фирма, регистрирана през 1991 година. Основният предмет на дейност на компанията е осъществяване на сделки с недвижими имоти.

 

 

Фирмата е първата, най-известна и търсена компания за осъществяване на сделки с недвижими имоти в община Нова Загора.

 

Компанията работи успешно на българския пазар повече от 27 години. За това време компанията е утвърдила опита си в сферата си на дейност, умението си за работа с различни хора и своя висок професионализъм.

 

Екипът работи непрекъснато върху задоволяването на нуждите, потребности и изисквания на потребителите.

 

Индивидуалният подход и внимание към всеки Клиент, внимателното проучване на сделките и грижата за Клиента след приключването и, осигуряват на фирмата уважение и доверие от Клиентите и.

 

Благодарение на богатия си опит и професионално отношение към своите клиенти, Кантора за недвижими имоти Шанс се е утвърдила, като лидер в своя бранш, с изградено име на уважаван, доверен и предпочитан партньор.

 

 

Кантората предлага голямо разнообразие от имоти за продажба и отдаване под наем, в т.ч. Къщи, Апартаменти, Дворни места, Земеделска земя, Вили, Стопански обекти в следните населени места: Асеновград, Нова Загора, Раднево, Асеновец, Баня, Богданово, Брястово, Бял кладенец, Дядово, Езеро, Еленово, Загорци, Каменово, Караново, Коньово, Кортен, Любенец, Любенова махала, Млекарево, Научен, Новоселец, Омарчево, Оризаре, Паничерево, Пет могили, Питово, Подслон, Полско Пъдарево, Прохорово, Радево, Скобелево, Сокол, Стоил Войвода, Съдиево, Съдийско поле, Турия, Ценино, Церова Кория (В. Търново), Червенаково.

 

Управител на Кантора за недвижими имоти Шанс е г-жа Недка Славова. Тя е завършила висшето си образование във ВФСИ, гр. Свищов, специалност Счетоводна отчетност и финанси.

 

 

Госпожа Славова е съдружник в ДЗ и СР ООД Нова Загора, освен това е църковен настоятел в храм „Св. Богородица“, гр. Нова Загора.

 

 

 

„На път за и от морето - отбийте се в уютното си жилище в Новозагорско! Заповядайте! Ще спечелите! Ще се радваме да ни потърсите, а ние да ви задомим!“

 

Контакти

ЕТ НЕДКА СЛАВОВА ШАНС

Нова Загора, ул. 14-ти Януари 46А
045765601
0895796665