BGRegistar.com

ЕТ М-ЛУКС МАРТИН АТАНАСОВ

Информация

Информация

 

ЕТ М - ЛУКС МАРТИН АТАНАСОВ е учредена през 2005 г. със седалище град Плевен.

 

Развива дейност в областта на производството. Специализирана в производство на тротоарни плочки, ефектни облицовки за стени, стъпала и огради.

 

Разполага със собствена производствена и складова база на площ от 3 000 кв. м., модернизирана по последни технологии.

 

М - ЛУКС инвестира в модерно оборудване отговарящо на европейските норми за качество и издръжливост на продуктите.


Високото качество, богатото разнообразие и конкурентните цени са утвърдили компанията, като предпочитан, коретен партньор.


М - ЛУКС - предлага разнообразие от качествени бетонови отливки:

 

ТРОТОАРНИ ПЛОЧИ, ОБЛИЦОВКИ ЗА СТЕНИ И ОГРАДИ

 

През 2009 г. компанията инвестира в специални машини за изработка на 3D бетонови модели по поръчка на клиента. За две години М - ЛУКС е произвела над 700 модела. Бетоновите отливки се отличават с висока якост и дългогодишно запазване на цвета. Към настоящият момент фирмата разполага с над 100 бетонови изделия в различни цветове и форми съчетаващи в себе си естетика и висока издръжливост. Използваните материали и бои от М - ЛУКС са на водещи европейски лидери в производството на бетонови отливки и материали.

 

ОГРАДНИ СТЕНИ, БЕСЕДКИ


Специализираният екип на М - ЛУКС e на разположение на клиентите, относно консултация за изработката на инериорните или екстериорните решения. М - ЛУКС е изпълнил редица обекти, като: клиника Свети Панталеймон, кафе Ротана, кафе Антика, ресторант Приятели и много частни имоти. През 2011 г. компанията инвестира в интересни решения за изработка на красиви оградни стени и огради за беседки, умело съчетани с тротоарни плочки в различни форми и цветове.

 

М - ЛУКС се стреми да предлага на своите клиента качествени материали, компетентна и изчерпателна информация и монтаж на изработената продукция.

 

Продуктите могат да се намерят в редица търговски вериги и магазини на територията на северна България, като: търговска верига магазини Сико, търговия за строителни материали Магнезия, търговия за дървени и бетонови материали Илка и други.

 

 

М - ЛУКС - ВАШИЯТ ГАРАНТ ЗА БЕТОНОВИ ИЗДЕЛИЯ!

 

 

Контакти

ЕТ М-ЛУКС МАРТИН АТАНАСОВ

Плевен, пътя за село Къшин
0877228530, 0878228487