BGRegistar.com

ЕТ МОТА 6 ЛАБОРАТОРИ - СТОЯНКА РОГАНСКА

Информация

Информация

ЕТ МОТА 6 ЛАБОРАТОРИ - СТОЯНКА РОГАНСКА е учренена през 1991 г. със седалище гр. Пловдив, бул. Дунав 100.

 


Започва дейността си с производство на колагенов хидролизат, по собствена патентована технология.

 

Първата козметична серия е Collagena R + M.

 

МОТА - 6 ЛАБОРАТОРИ предлага разнообразие от качествени козметични продукти, кремове за лице и ръце, лосиони за тяло и други.

 

МОТА - 6 ЛАБОРАТОРИ предлага висококачествена колагенова козметика, продукти за красота изчистени от вредните химикали, влагани в масовото производство на козметика.

 

МОТА - 6 ЛАБОРАТОРИ предлага истинските натурални продукти, тествани, отговарящи на съвременните критерии за качество.


Предлаганите продукти, съдържат обстойна информация, за да могат клиентите да направят правилния избор при покупката на подходящия продукти за тях.


Collagena R+M - класика за всички времена. Специализираните серии за ежедневна грижа за кожата и косата покриват изискванията за висша луксозна козметика, като гарантират максимално здравето на кожата и съхраняват нейната естествена красота.

 

Продуктите са произведени по най-съвременни технологии, отговарящи на международните стандарти. Всички продукти за кожата съдържат чист колаген - 99.5%, в активна форма за дълбочинно въздействие.

 

Продуктите съдържат минимално количество консерванти, подбрани и тествани индивидуално според състава им в Nipa Laboratory - Англия, с клинично доказана безвредност и ефективност. Изборът на хипоалергенна парфюмна композиция е извършен в Швейцария.


МОТА - 6 ЛАБОРАТОРИ - висококачествена колагенова козметика, класика за всички времена!

 

 

Контакти

ЕТ МОТА 6 ЛАБОРАТОРИ - СТОЯНКА РОГАНСКА

Пловдив, бул. Дунав 100
032950974
0886523024