BGRegistar.com

ЕТ Модус - Марин Маринов

ет модус, ет модус марин маринов, контейнери за разсаждане на растения дряново, контейнери за разсаждане растения, марин маринов, модус, полиетиленови изделия дряново, полиетиленови изделия от производител, полиетиленови пликове дряново, полиетиленови ръкави дряново, полиетиленови фолиа дряново, продажба на полиетиленови изделия дряново, производител на полиетиленови изделия, производител на полиетиленови изделия дряново, производител на полиетиленови пликове, производител на полиетиленови ръкави, производител на полиетиленови фолиа, производство на полиетиленови изделия, различни дебелини полиетиленови чували, решения за опаковъчната индустрия дряново, стандартни пвц изделия за търговски обекти, стандартни полиетиленови изделия, стандартни полиетиленови изделия дряново, флексо печат върху полиетилен, чували с различни размери и дебелина дряново

Информация

Информация

ЕТ Модус - Марин Маринов е уредена през 1994 година със седалище и адрес на управление в град Дряново.


Динамично развиваща се, пазарно ориентирана фирма, чиято дейност е насочена в областта на производството.


ЕТ Модус - Марин Маринов е специализиран производител и търговец на полимерни опаковъчни материали.


Обхватът на дейност включва екструдирането на полиетилиен и конфекциониране на изделия от него.

 

Стреми се да отговори на търсенето на българския потребител и максимално да го улесни, предлагайки решения за всеки бизнес - фолиа, пликове, чували с различни размери и дебелина, стандартни ПВЦ изделия за търговски обекти, контейнери за разсаждане на декоративни и горски растения и много други.


Разширявайки постоянно асортимента си, ЕТ Модус - Марин Маринов се развива и продължава да изненадва своите многобройни клиенти с разнообразие от качествени полиетиленови изделия на конкурентни цени.


От основаването си до днес, фирмата е изградила сериозен имидж на база солидния си опит в бранша. Държи на коректността, бързо обслужване и качество на предлаганите стоки.


Разполага със собствена модерно оборудвана производствена база с голям производствен капацитет и дистрибуторска мрежа в областите Бургас, Варна, София, Габрово и Русе.


ЕТ Модус - Марин Маринов работи на високо, професионално ниво, с точност и коректност на базата на взаймно уважение в отношенията със своите клиенти и партньори.


Фирма, утвърдила и наложила се с доброто име, което е изградено от професионалната работа на хората, които стоят зад това име. Ето защо залага на екип от мотивирани хора с креативно мислене, което успешно помага да се утвърди на българския пазар, като коректен и предпочитан партньор.


ЕТ Модус - Марин Маринов е отворена за ново сътрудничество, в което да вложи придобития опит, грижа и компетентност.

 

Продукти

ЕТ Модус - Марин Маринов широко е стъпила на пазара, изградила сериозен имидж на база солидния си опит. В състояние е да предложи подходящи решения, отговарящи на индивидуалните изисквания, независимо от обема и сложността на работа. Произвежда и предлага голямо разнообразие от висококачествени продукти: 

 

  • полиетиленови фолиа;
  • полиетиленови ръкави,
  • полиетиленови пликове,
  • полиетиленови  чували с различни дебелини;
  • флексо печат върху полиетилен на големи ширини;
  • стандартни полиетиленови изделия за търговски обекти;
  • контейнери за разсаждане на декоративни и горски растения и др.

 

Контакти

ЕТ МОДУС МАРИН МАРИНОВ

Дряново, ул. Ангел Кънчев 31
067672432
0884704411, 0884704422