BGRegistar.com

ЕТ Мирса-93 Цветан Асенов

Информация

газопроводи и газови инсталации софияЕТ Мирса-93 Цветан Асенов е фирма, извършваща висококачествени услуги и вариантност на решения за широка гама телекомуникационни, газови и инфраструктурни строителства.


Компанията работи успешно на българския и на международния пазар.


Фирмата се стреми на покрие изискванията на своите клиенти и инвеститори.


Висококвалифицираното и професионално обслужване на клиентите е гарантирано от ефективната политика по качеството, която е в основата на коректните отношения.


ЕТ Мирса-93 Цветан Асенов разполага със собствени база и офис. Колективът, зает във фирмата се състои от висококвалифицирани технически ръководители, притежаващи дългогодишен трудов стаж в областта на кабелното строителство и газовите инсталации.

Екипът включва: технически ръководители, строители на съобщителни кабели, кабелни монтьори и измерители, проектантско звено и друг помощен персонал.


Компанията притежава редица препоръки и референции, получени от възложители и крайни клиенти.

Дейност

Строителство на:  Оптични мрежи, Газопроводи и газови инсталации, Инфраструктурни обекти


Продажба на имоти


Проектиране - Проектантското звено на ЕТ Мирса-93 се състои от проектанти с дългогодишен трудов стаж и с доказан опит и професионализъм в проучването, проектирането, изготвянето на проекти, извършени прецизно и съгласно всички нормативни документи.


Техника и механизация: комбинирана изкопна техника багери 3СХ, Лекотоварни бусове, самосвали,Мини багери, Заваръчна техника на газ, Специализирана техника, Специализирана транспортна техника, Представителни автомобили, Техника за монтаж, Издухване и измерване на ОК,Техника за възстановяване и асфалтиране и други, Тежкотоварни бусове, Мини челни товарачи

 
фирма за инфраструктурни обекти софия

 


строителство на оптични мрежи софия

 

Контакти

Представителен офис:


Адрес: гр. София, бул. Никола Вапцаров 23, Тел.: 028689261, Факс: 028689412, mirsa93@mail.bg


База механизация


Адрес: гр. София, бул. Житница 23, Тел.: 029555873, Факс: 029556052

Контакти

МИРСА-93 - ЦВЕТАН АСЕНОВ ЕТ

София, бул. Никола Вапцаров 23
02868926
028689412