BGRegistar.com

ЕТ Ланд Дизайн - Марияна Драганова

градински център ланд дизайн, градински център село сенокос, декоративна растителност село сенокос, естествена тор от калифорнийски червей, ет ланд дизайн марияна драганова, изграждане на паркове и градини, ланд дизайн, ланд дизайн варна, ланд дизайн декоративна растителност, озеленяване на паркове и градини, поддържане на паркове и градини, препоръчан градински център село сенокос, проектиране на паркове и градини, производител на декоративни храсти сенокос, производство на декоративни дървета и храсти, производство на цветя за външо озеленяване, разнообразие от декоративни храсти сенокос, разсадник в село сенокос, разсадник за декоративна растителност варна, разсадник за декоративна растителност сенокос, разсадник за декоративни храсти сенокос, разсадник сенокос, тор от калифорнийски червей село сенокос, фирма предлагаща тор от калифорнийски червей, цветя за външо озеленяване село сенокос

Информация

ЕТ Ланд Дизайн - Марияна Драганова

ЕТ Ланд Дизайн - Марияна ДрагановаЕТ Ланд Дизайн - Марияна Драганова е учредена през 2001 година със седалище град Варна.

 

Фирма с дългогодишни традиции в извършване на всички видове дейности, свързани с парково и ландшафтно устройство.

 

Специализараната и дейност включва услуги по проектиране, изграждане и поддържане на паркове, градини, зелени площи и алейни насаждения.

 

Притежава всякакви налични инструменти, средства и малогабаритна техника за извършване на озеленителната дейност.


Идеите и предложенията за дизайна на зелените площи са изцяло съобразени с желанията, изискванията и финансовите възможности на клиентите.

 

ЕТ Ланд Дизайн - Марияна Драганова произвежда цветя, декоративни  дървета и храсти. Предлагат голямо разнообразие от разсади с много добро качество. Разсадите от цветя, включват петунии, вербени, пеларгониуми, тагетиси, бегония и много други видове.

 

ЕТ Ланд Дизайн - Марияна Драганова произвежда още и естествена тор от калифорнийски червей.

 

Производството се извършва в разсадника на фирмата, който се намира в село Сенокос, на главния път между Балчик и Добрич.

 

ЕТ Ланд Дизайн - Марияна Драганова се е наложила с добро име, което е изградено от професионалната работа на хората, които стоят зад това име. Ето защо залага на екип от компетентни спецециалисти и квалифицирани работници, наложили традиции в озеленяването, за по-красиви домове и паркове.

 

Изпълнява поръчки за озеленяване на интериорни и външни обекти.


ЕТ Ланд Дизайн - Марияна Драганова се е наложила посредством високото качество на предлаганите услуги, изпълнител е на множество големи и по-малки проекти. Отворена за ново сътрудничество, в което да вложи придобития опит, грижа и компетентност.


Стреми да обслужва своите клиенти максимално бързо, с индивидуално внимание и коректно отношение. Печелейки доверието им, фирмата гарантира качество и надеждност на предлаганите услуги.

 

ЕТ Ланд Дизайн - Марияна Драганова ще се погрижи за дизайна във вашия дом, градина или офис, дарявайки Ви красота и добро настроение!

 

ЕТ Ланд Дизайн - Марияна Драганова се е утвърдила и наложила, като един от лидерите в своя бранш, посредством своята лоялност и високо качество на предлаганите услуги.

 

ЕТ Ланд Дизайн - марияна ДрагановаОбхватът на дейност включва:

 

 

     -  Проектиране на паркове и градини.

 

     -  Изграждане на паркове и градини.

 

     -  Поддържане на паркове и градини.

 

     -  Производство на цветя за външо

         озеленяване.

 

     -  Производство на декоративни

          дървета и храсти.

 

     -  Производство на естествена тор от

         калифорнийски червей.

 

Контакти

ЕТ Ланд Дизайн - Марияна Драганова

Варна, ул. Тулча 11, ет. 2 ап. 4
0887800509, 0878263609