BGRegistar.com

ЕТ Кохинор - Николай Иванов

Информация

Информация

 

ЕТ Кохинор - Николай Иванов е фирма със седалище град Сливен, ул. Йордан Кювлиев № 5.

 

Развива своята дейност в областта на търговията и услугите.

 

ЕТ Кохинор - Николай Иванов предлага в своята книжарница богат асортимент от художествена и специализирана литература, канцеларски материали, ученически пособия и формуляри.

 

Стреми се да отговори на търсенето на българския потребител и максимално да го улесни, предлагайки голямо разнообразие от книги в областта на художествената литература, българската и световна история, психология и редица заглавия на български и чужди автори.

 

В книжарницата се предлагат справочници по математика, български език и литература, голямо разнообразие от художествена, справочна, научнопопулярна и учебна литература, енциклопедии, четива, илюстровани издания, книжки за най - малките, канцеларски материали и образователни игри.

 

Наред с езиковите помагала за малки и големи, в книжарницата ще намерите книги за деца и юноши, ще откриете избрани световни и български заглавия на любими приказки, романи, книги - енциклопедии, детски игри и необходимите Ви ученически пособия и офис аксесоари.

 

Разширявайки постоянно асортимента си, ЕТ Кохинор - Николай Иванов се развива и продължава да изненадва своите многобройни клиенти с конкурентни цени и голямо разнообразие на предлагани стоки.


От основаването си до днес, фирмата е изградила сериозен имидж на база солидния си опит в бранша. Държи на коректността, бързо обслужване и качество на предлаганите стоки.

 

ЕТ Кохинор - Николай Иванов работи на високо, професионално ниво, с точност и коректност на базата на взаймно уважение в отношенията със своите клиенти и партньори.


В кницарница Кохинор - Николай Иванов клиентите получават квалифицирани и компетенти консултации.

 


Кницарница Кохинор - Николай Иванов

 

Адрес: Сливен, ул. Йордан Кювлиев № 5
e-mail: ivabojkova@abv.bg
тел: 044623548
Николай Иванов

  

Контакти

ЕТ Кохинор - Николай Иванов

Сливен, ул. Йордан Кювлиев № 5
044623548