BGRegistar.com

ЕТ Контракт - Николай Гаджев

вкусен пинджур, вкусна едросмляна лютеница, вкусно доматено пюре, доматено пюре маркоги, едросмляна лютеница маркоги, ет контракт николай гаджев, износ и търговия с гъби стара загора, износител на замразени зеленчуци хрищени, износител на консервирани замразени зеленчуци, износител на консервирани зеленчуци хрищени, качествена едросмляна лютеница, качествено доматено пюре, консервирани замразени зеленчуци хрищени, контракт нг, контракт нг стара загора, лютеница с натурални продукти, плодове и зеленчуци с гарантирано качество, плодове и зеленчуци с гарантирано качество хрищени, препоръчан износител и търговец на гъби, препоръчана фирма за консервирани зеленчуци, производител на консервирани зеленчуци хрищени, производство и търговия с консерви хрищени, производство на консервирани плодове и зеленчуци, разнообразие от мариновани зеленчуци, търговия на едро с гъби стара загора, търговия на едро със зеленчуци стара загора, търговия с консервирани зеленчуци стара загора, търговия с консервирани плодове и зеленчуци, фабрика маркоги, фабриката маркоги село хрищени

Информация

ЕТ Контракт - Николай Гаджев

 

ЕТ Контракт - Николай Гаджев е учредена през 1991 година със седалище град Стара Загора.

 

Модерна, динамично развиваща се компания, специализирана в производство и търговия с консервирани и замразени плодове и зеленчуци.

 

Маркоги е търговската марка на фирма Контракт - договор - NG.

 

Контракт - Николай Гаджев стартира дейност с търговия на химически продукти и торове.

 

След установяване на партньорство с френска фирма за търговия с диворастящи гъби, през 1995 година е построена фабриката Маркоги, която се намира в село Хрищени на седем километра от Стара Загора.

 

Първоначално се обработват и консервират диворастящи гъби, износяни за Франция.

 

През 1999 година фабриката е разширена, удължена и оборудвана с четири машини за печене на чушки и патладжани. Капацитетът за 24 часа е дванадесет тона печени чушки и осем тона печени патладжани.

 

През 2009 година започва изграждането на нов завод на два етажа, в непосредствена близост до съществуващата фабрика.

 

Приземния етаж е за съхранение и студени складове, втория етаж е предназначен за производство.

 

Същата година са изградени три хладилни склада с  капацитет за съхранение на 140 тона замразено производство.

 

Почти цялата произведена продукция се износя в САЩ, Република Южна Африка, Русия, Франция, Германия, Испания, Англия, Холандия, Чехия, Хърватска, Полша, Украйна и Румъния.

 

Контракт - Николай Гаджев разширява предлаганата продуктова гама, осъществявайки непрекъснато пряк контрол върху качеството, запазвайки съотношението цена - качество в полза на Клиента.

 

Притежава репутация на коректна фирма, която благодарение на своята далновидност и гъвкава политика, на експедитивната си и прецизна работа, успя да се утвърди като лидер на пазара.

 

Предлагайки професионализъм и прецизност на работа, Контракт - Николай Гаджев се наложи и утвърди, като една от най - добрите фирми в своя бранш, търсена и предпочитана, като лоялен и коректен партньор.

 

Контакти

ЕТ Контракт - Николай Гаджев

Стара Загора, ул. Генерал Гурко № 75 А, ап. 1
042601935
0888333990, 0885111990
042600005