BGRegistar.com

ЕТ ЕЛЕКТРА - ПЕТЪР ПЕТРОВ

Информация

Център за професионално обучение към ЕТ ЕЛЕКТРА – ПЕТЪР ПЕТРОВ

Лицензиран учебен център за преквалификация към ЕТ Електра - Петър Петров се намира в град Аксаково, област Варна.


ЦПО към ЕТ Електра - Петър Петров притежава Лицензия № 200612341.


Центърът за професионално обучение организира професионални курсове и курсове за преквалификация в повече от 25 направления. Компанията разполага със собствена база, в която се провеждат курсовете.


Основните направления, към които е насочена дейността на фирмата са повишаването на квалификация и преквалификация на курсистите.

 

Заниманията са от полза за всеки, който има желанието да се развивиа и да усвоява нови умения и знания. Центърът за професионално обучение към ЕТ Електра – Петър Петров  е предпочитан от обучаващите се, тъй като те получават адекватни за съвремието ни знания и умения, които да приложат на практика в по-нататъшен етап.


Центърът предлага съвременна програма на обучение, съобразена с динамичния начин на живот. Курсовете се провеждат в няколко форми на обучение – вечерна, дневна, дистанционна, задочна, индивидуална и съботно-неделна.


Обучението по специалностите се води от висококвалифицирани специалисти с дългогодишен опит и практика. Курсовете по направление завършват с полагането на изпит, който се състои от два модула - тест и практическа задача. След успешното завършване на обучителния процес и вземането на финалния изпит, курсистите получават Сертификат, валиден както у нас, така и в Европа.


Професии и специалности в ЦПО към ЕТ Електра - Петър Петров

 

Професия Заварчик


Специалност: Заваряване


Професия Стругар


Специалност: Стругарство.


Професия Огняр


Специалност: Огнярство.


Професия Електромонтьор


Специалност: Електрообзавеждане на транспортна техника, Специалност: Електрообзавеждане на подемна и асансьорна техника, Специалност: Електрически инсталации, Специалност: Електродомакинска техника.


Професия Монтьор на енергийни съоръжения и инсталации


Специалност: Хладилна техника; Специалност: Газова техника; Специалност: Климатична и вентилационна техника.


Професия Монтьор на подемно – транспортна техника


Специалност:  Подемно – транспортна техника, монтирана на транспортни средства; Специалност: Подемно – транспортна техника с елктрозадвижване; Специалност: Пристанищна механизация.


Професия Строител 


Специалност: Помощник в строителството, Специалност Кофражи, Специалност Армировка и бетон, Специалност Мазилки и шпакловки ,Специалност Вътрешни облицовки и настилки.


Професия Монтьор на селскостопанска техника


Специалност: Механизация на селското стопанство.


Професия Готвач


Специалност: Производство на кулинарни изделия и напитки.


Професия Сервитьор - барман


Специалност: Обслужване на заведенията в общественото хранене.

Контакти

ЕТ ЕЛЕКТРА - ПЕТЪР ПЕТРОВ

Аксаково, ул. Кокиче 2А
051132645
0887746420