BGRegistar.com

ЕТ Електра - Петър Петров

Информация

Център за професионално обучение към ЕТ Електра - Петър Петров

Лицензиран учебен център за преквалификация към ЕТ Електра - Петър Петров се намира в град Аксаково, област Варна.


ЦПО към ЕТ Електра - Петър Петров притежава Лицензия № 200612341.


Центърът за професионално обучение организира професионални курсове и курсове за преквалификация в повече от 25 направления. Компанията разполага със собствена база, в която се провеждат курсовете.


Основните направления, към които е насочена дейността на фирмата са повишаването на квалификация и преквалификация на курсистите.

 

Заниманията са от полза за всеки, който има желанието да се развивиа и да усвоява нови умения и знания. Центърът за професионално обучение към ЕТ Електра – Петър Петров  е предпочитан от обучаващите се, тъй като те получават адекватни за съвремието ни знания и умения, които да приложат на практика в по-нататъшен етап.


Центърът предлага съвременна програма на обучение, съобразена с динамичния начин на живот. Курсовете се провеждат в няколко форми на обучение – вечерна, дневна, дистанционна, задочна, индивидуална и съботно-неделна.


Обучението по специалностите се води от висококвалифицирани специалисти с дългогодишен опит и практика. Курсовете по направление завършват с полагането на изпит, който се състои от два модула - тест и практическа задача. След успешното завършване на обучителния процес и вземането на финалния изпит, курсистите получават Сертификат, валиден както у нас, така и в Европа.

Контакти

ЕТ ЕЛЕКТРА - ПЕТЪР ПЕТРОВ

Аксаково, ул. Кокиче 2А
051132645
0887746420