BGRegistar.com

ЕТ ДИАМАНТИНА - НЕДЯЛКО СИМЕОНОВ

Информация

ЕТ ДИАМАНТИНА - НЕДЯЛКО СИМЕОНОВ

ЕТ Диамантина - Недялко Симеонов е фирма със седалище град Силистра.

 

Повече от дванадесет години фирмата се занимава с производството на красиви рози, отглеждани в село Пол­ковник Ламбриново, което се намира - по пътя Силистра - Иширково - Дулово.

 

ЕТ Диамантина - Недялко Симеонов отглежда и предлага голямо разнообразие от видове и цветови гами, едноцветни, двуцветни и трицветни рози.

 

Поддържат и предлагат :

 

Виещи - каскадни рози - седем сорта едноцветна окраска - червена, бяла, жълта, розова, оранжева и пепел от рози, бяла - Айсберг. Цветовете са едри, кичести, ароматни, по няколко на средно дълги, дебели дръжки, с няколко странични пъпки. Подходящи за озеленяване на колони, входни врати, балкони, арки, беседки, покриване на стени или прегради. Влечащите рози се засаждат в близост до оградаи, покрай беседки, стълбове или специални дървени решетки по фасадата на къщата.

 

Чайно - хибридни рози - деветнадесет сорта с едноцветна багра на цветовете, десет сорта с двуцветна багра на цветовете и един сорт с трицветна багра на цветовете. Цветовете са едри, красиво оформени, ароматни, добре оформени - чашовидни, на дълги, здрави дръжки. Подходящи са за озеленяване на паркове, градини, хотели, вили, офиси и обществени сгради. Сортовете са подходящи и за рязан цвят.

 

Щамбови рози, които са с високо стъбло. Облагородяването е направено с едноцветна, двуцветна и с трицветна багра на цветовете.

 


Плачещите
 рози се предлагат се в седем цвята - червена, бяла, бяла - Айсберг, жълта, розова, оранжева и пепел от рози. Подходящи са за озеленяване на туристически комплекси, кметства и лични градини. Могат да се отглеждат в кашпи или саксии, да се засаждат в градина, както и за украса на външния интериор. Животът на едно дърво - плачеща роза е над двадесет и пет години, в зависимост от полаганите грижи.

 

Контакти

ЕТ ДИАМАНТИНА - НЕДЯЛКО СИМЕОНОВ

Силистра, ул. Стефан Караджа № 19, ет. 3
086834678
0887925741, 0878925741